רוצה לשתף:(-תיקון ההודעה הקודמת לא היתה הנכונה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בס״ד היום הנסיך שלי בן 4 4 שנים מהרגע שהפכתי להיות אמא ילד כלכך חכם כלכך מגניב ילד מדהים באמת שזכיתי אך אם זאת אני היום חושבת על בה הרבה יותר מבכל יום אחר 4 שנים שהקטן שלי בחוץ והוא לא איתי זה אוכל אותי זה הורג אותי שאין לי עדין תאפשרות לקחת אותו אלי רע לי:(( וכואב לי אני כלכך רוצה אותו לידי..:( ואין לי מה לעשות:((( אוףףףףףףףף
13 תגובות
עמוד 1
קודם כל מזל טוב ליום ההולדת של הקטנצ'יק..
בס״ד
האמת זה סיפור די מסובך אבל בעיקרון ילדתי אותו בגיל 17 ואחרי חצי שנה איבדתי את עצמי והוא נשאר אצל אמא אחרי כמה שנים הכרתי את כפיר וליאל נולדה והוא עדין שם ובגלל שהבית קטן והמצב הכלכלי רק מתחיל להתי׳יצב ב״ה אז אין את האפשרות לקחת אותו בגלל הגן הרווחה והרבה דברים:( הוא קרוב אלי מבחינת מיקום אבל הוא לא איתי
זהו אני יודעת את רוב הסיפור אבל זכרתי שהייתה אמורה להיות וועדה לא? אל תדאגי מאמי בקרוב מאוד בע"ה אתם שוב תהיו ביחד!!!
בס״ד
כן אבל אמא דלי עברה דירה והחליפה מועצה אז עכשיו הכל מההתחלה:((
יהיה בסדר בע"ה את תראי, תהיי חזקה.. הזמן יעשה את שלו ובקרוב הוא יהיה איתך כל כל כל הזמן
בס״ד
הלוווואי תודה נסי׳כה:)
מזל טוב לנסיך.. עד 120
אני לא מכירה את הסיפור שלך.. אבל לפי מה שכתבת עצוב לי
מזל טוב ושולחת לך חיזוקים וחיבוקים! הלוואי והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר...
[center]
מזל טוב.
אני יכולה לומר לך שממה שאני מכירה את הרווחה, מבחינה מקצועית ולא אישית שהנטייה הכי חזקה זה שהילד יהיה עם הוריו.
למרות שזה מקום חדש, יש להם את התיק והם מועדכנים אויעודכנו בכל הסיפור.
אם את חושבת שאת מסוגלת כרגע לגדל אותו - על כל המשתמע מכך. כי קל זה חא יהיה,לפחות לאא בהתחלה. תפעלי בנושא. אתם מטופלים על ידי עובדת סוציאלית? כמה את רואה את הילד ומעורבת בחיים שלו? מה ההערכה האחרונה של עובדי הרווחה לגבייך?
מאחלת לך הרבה בהצלחה ושתדעי שזו גבורה ואומץ להודות גם כשלא יכולים.
מזל טוב!
מאמי מזל טוב לנסיך מקווה שהכל יסתדר לך על הצד הטוב ביותר במהרה
מאמי פעם ראשונה שאני שומעת את הסיפור שלך
מעיינוש בדיוק היום לפני 4 שנים היינו יחד בחדר לידה.. אני לא אשכח את השיחת טלפון שלנו ב 10 בלילה :-) שיהיה לנסיך המון מזל טוב נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!