סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שבוע מטורףףףףףףףףףףףףף של מיליון בדיקות ריצות נסיעות וכו'. אני כאן עם כוס קפה
18 תגובות
עמוד 1
  • אצל ההורים שלי יחד עם המשפחה שלו...
    מה מביאים? פרחים
  • אצלנו

• עדיין מתלבטים אבל כנראה אצל חמותי..
    לשאלתך: אני מביאה את עצמי זה המתנה הכי גדולה שיש

• כל שנה נכד
  • מזה מצחיקה??!! קורעת!!!!

• מומי - שוווווווווווווווווה!!!!!!!!!!!!!!
    יאללה, את כבר בחצי הדרך לסיאטל, תני עוד קפיצה קטנה
  • ענבר שווהההה אחת!! האמת היא שללידה אמא שלי קנתה לי משם מארז ענקי! ואח"כ הלכתי איתה לשם שוה והיא קנתה עוד שלשה מארזים לאחיות שלי לפסח (אני גם קיבלתי מתנה לפסח לא לדאוג - כבר אמרתי שההורים שלי חסרי תקנה?
  • צולי - וזו סיבה נפלאה לעולם לא לשמור שבת
  • לא נכון. את הולכת לארוחה. אם היית שומרת שבת היית עושה כמוני - לא הולכת בכלל
  • אנחנו עושים סדר במקום סודי
  • מה זה על פלטה?
  • ענבר - מה שנכון - נכון
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל אבל תסתכלי על התגובה של צול

• אנחנו בבית!!
    מה נקנה למארחים? אמממ.. מה שאני אקנה לי אני יהיה מרוצה, אז יש לי עוד זמן לחשוב
  • עדיין לא החלטתי...
    יש מצב שנעשה בבית שלנו
  • זה שטות שמותאמת לאשכנזים
  • השנה לא מוזמנת
  • אצל חמתי לצערי בעעעע ומיצידי רק זר פרחים מספיק נמאס לי מהמתנות המטופשות ויוסי תמיד אומר מה לא נביא מתנה לאמא שלי היא תעלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה