היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני כחודש העברנו את אוריאן מהחדר שלנו לחדר של עידן הבעיה שמאז אני פחות מתעקשת איתה בלילה שתרדם במיטה שלה- כדי שלא תעיר את עידן (היא הולכת לישון ממש ממש מאוחר) ובבוקר אני צריכה להתחנן לעידן שלא יצעק כדי שלא יעיר אותה... היום אמרתי לו שאם הוא רוצה שאוריאן תהיה איתו בחדר הוא צריך להתחשב בה ולא לדבר בקול רם כשהיא ישנה (הוא מאוד רצה שתהיה איתו בחדר) והפושטק הקטן הזה אומר לי- לא רוצה אותה בחדר שלי בכלל
12 תגובות
עמוד 1
אני לא חושבת שצריך להרגיל ילד לישון בשקט אני חושבת שברגע שיהיה חדר משחקים זה יהיה יותר קל כי יהיה לו מקום אחר לשחק אולי שהיא ישנה תתני לו לעשות משהו מיוחד שהוא לא עושה בדרך כלל כמו איזה משחק ששניכם תשחקו
סיון זו היתה בדיוק ההתלבטות שלי יש לנו חדר שינה לגאיה ועוד חדר שהוא כרגע חדר משחקים מושקע שהכל פשוט שם והם נהנים שם וגם המחשב שם ויש את חדר השינה שלנו..אני העברתי את ינאי לגאיה כשהיה בן 8 חודשים בערך ואחרי 2 לילות פשוט החזרתי חזרה כי הם העירו אחד את השני כל הזמן וגאיה גם אמרה שהיא רוצה לבד!!!
אצלנו הם ביחד, אבל.. נועם נרדם אצלנו ואז מעבירים אותו למיטה שלו
ענבר, אני בטוחה בזה שהוא פשוט לא רצה שתהיה בחדר שלנו
אצלנו הבנות ישנות יחד, אותו הפרש גילאים כמו אצלך. בהתחלה הגדולה הייתה מתעוררת ומתלוננת, אמרנו לה שתחכה במיטה כבר הקטנה תרגע ותחזור לישון, והיא התרגלה, כשהקטנה בוכה גם אם היא מתעוררת היא חוזרת לישון. ואם הקטנה ישנה במשך היום, אז לא משחקים בחדר, נכנסים בשקט לקחת מה שרוצים והולכים לשחק בסלון. וכשהן הולכות לישון אז זה ממילא אווירה שקטה של שינה אז אין הבדל מי נרדמת קודם.
וסורי, אני לא חושבת שזה אמור להיות בכלל מושפע ממה שהוא רוצה או לא
לכל שינוי מתרגלים השאלה היא מה את רוצה- תחליטי מה שנראה לך הכי טוב והם כבר יתרגלו אצלנו בהתחלה יותם היה מעיר את ניצן די הרבה.. אבל לאט לאט זה השתפר היום הם נרדמים באותה שעה וקמים באותה שעה
טוב. החלטתי
אצלי הם מגיל 3 וחצי חודשיים של איתי הם ביחד .. מה כבר שנה
בעיניי הביחד יותר חשוב מחדר משחקים
את צריכה לתת להם כמה ימים להתרגל..אני זוכרת שנטלי הייתה צורחת ואמילי נוחרת....