-
אמממממ לדעתי זה יכול להעיד על רעלת הריון, לא??
תבדקי ואל תחכי לעוד שבועיים!!!!!
שבת שלום מאמי
-
רגע רגע מה יכול הלעיד על רעלת הריון? כמות מי שפיר או לחץ דם?????
אבל הוא לא אמר כלום ולא הלחיץ ואמר שאפשר לחכות שבועיים עד התור?!?!?!?!?!?!?!?!?!
[center]
-
ורה לי הרופאה אמרה ש 140/90 נראה לי זה גבולי
זוכרת אמרו לי גם לעקוב בגלל ההורמון של השילייה..
תבדקי באמת שזה לא רעלת הריון בגלל הלחץ דם.
לגבי הכמות מי שפיר אין לי מושג.
נחזיק
-
מאמי לי היתה רעלת הריון והלחץ גם הזה הוא עוד נחשב לתקין( כל ההריון היה לי כזה לחץ כזה ולקראת הסוף הרבה יותר גבוה) בכל מקרה רעלת באה ב3 מדדים
לחץ דם
חלבון בשתן
ובצקות
לגבי המי שפיר אין קשר לרעלת ואני לא מבינה בזה סורי
בכל מקרה צריך לעקוב ואין לך מה להילחץ
-
לא מבינה בזה אבל בשביל השקט הנפשי אני חושבת שתנסי לקבוע תור מוקדם יותר לרופא שלך כדי לברר...
תרגישי טוב ושבת שלום!
-
מאמי לחץ דם גבוה יכול להעיד על רעל הריון גם ללא נוכחות של חלבון בשתן, 140/90 נחשב ערך גבוה ומצריך מעקב. השאלה אם הלחץ דם היה חד פעמי, אם היית בסטרס או אחרי הליכה...
לגבי ריבוי מי שפיר, לפני שאני מפרטת תדעי שזה יכול להיות סתם ללא סיבה, לי גילו ריבוי בערך בשבוע 34 וזה היה כלום, הכל בסדר
-
מאמי לחץ דם גוה עלול לנבוע כתוצאה מרעלת הריון אבל לא בטוח!!
לגבי כמות המי שפיר עשית בדיקת סוכר בטח נכון??
כי לי היה חשש לכמות גדולה של מי שפיר כששאלתי מה זה אומר אמרו לי סכרת הריון אבל עשיתי את העמסת סוכר הגדולה והכל היה בסדר
-
תודה על התשובות...
אני מניחה שאם היה איזה מצב מסוכן או מסובך לא היו משחררים אותי אלא שולחים למעקב/בדיקה נוספת או משהו...
רק אחר הצהרים ביום ראשון אוכל לבדוק אם יש תור מוקדם יותר ואני ממש בספק כי הוא עמוס תמידדדדדדדד
לפחות חזרתי להרגיש אותה טוב, לא המון אבל מרגישה ותודה לאל...
לגבי לחץ דם זוהי פעם שנייה במשך כל ההריון שהיה לחץ דם כזה והשאר תמיד היה תקין... פעם אחת אצל האחות לפני 3 חודשים ככה ועכשיו בין לבין הייתי עושה מדידות והיה תקין!
והוא אמר שיש מעט יותר לא הרבה או ריבוי מי שפיר...
אוףףףףף, בכל מקרה בשלב הזה לא שנלחתי לשום דבר נוסף אלא להמתין לתור של הרופא שלי
[center]
-
היי ורושקה, לי הייתה רעלת לחץ דם כמו שלך התחיל לי משבוע 29 להריון וכול סופ''ש היו מאשפזים אותי להשגחה, כנ''ל היה לי גם חלבון בשתן +4 וכולי הייתי מכוסה בבצקות אפילו על הבטן עצמה..אז לפי דעתי הרופא היה צריך לעשות לך בדיקת שתן עם סטיק כזה שבודק חלבון..יילדו אותי כידוע לך בשבוע 34 כי הלחץ דם המריא לי ל 170/120 וזה אחרי שכבר שכבתי במנוחה איזה חצי שעה..
-
עשו לי בדיקת שתן (סטיק) שיצא תקינה.
[center]
-
בהיריון הזה הבטן שלי גדולה במיוחד, אולי בגללההיריונות הרצופים...
לפני חודש וחצי רופא השים שלי חשד גם לריבוי מי שפיר- הוא שלח אותי לבדיקת סוכר, לסקירה במכון ולגנטיקאי.
סתם הלחיץ והכול היה מיותר- שום ריבוי, שום סוכר וכמובן שויתרתי על בזבוז זמן אצל גנטיקאי.
אי מציעה לך לא להילחץ- אבלכן לבקש הפנייה לסקירה במכון וכן בדיקת -סוכר- ככה תשללי כל מיני סיכונים בהיריון.
אמליץ לך לבקש מרופא הנשים שלך את ההפניות הללו בהקדם, גם כדי להוריד לחץ וגם כדי לבדוק לעומק.
בהצלחה!
-
גם אני הייתי עם חשד לריבוי בשבוע שלך המקסימום הוא afi25 ולי היה בול 25
אני בדרך כלל זה שום דבר כמו במקרה שלי ובבדיקות הבאות זה הסתדר
אותי שלחו לעשות אקו לב שיצא תקין והרופא המליץ על ייעוץ גנטי אך גם אמר שהוא לא היה הולך כי מן הסתם שלעשןת מי שפיר בשבוע כזה קצת מיותר