אויש באיזה מקום אני נמצאת עכשיו... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא בביה״ח למזלי, אבל בבית של בעלי... כמובן שחמותי לא התייחסה, בעלי מזג לי אוכל וברח לטפל באוטו, נשארתי בין אנשים שאני לא מעוניינת להיות בחברתם בכלל - חמתי, הנכדה שלה, הגיע עוד איזה מישהו, ואני יושבת ואוכלת והאוכל פשוט לא נבלע... :( ממש חרא
8 תגובות
עמוד 1
  • אוי ואבוי. אני גם לא סובלת את אח של בעלי.
    יש חדר שאת יכולה לנוח בו?
  • מה פתאום... הגענו להיות אצל הסבתה של בעלי שאיתה אני (עדיין) מסתדרת, אבל היא פה, עם הנינה של , אז אני בכלל אבודה :(
    למה אני נכנסת לזה כל פעם, למה? כל פעם אני סובלת כשזה קורה, ובכל פעם מפעילים עליי מניפולציות שאגיע... והכל חוזר חלילה.
    הכי מעליב שבעלי לא מוכן לקבל את העובדה שאני והאמא שלו לא מסתדרות... הוא ממש צועק עליי כשאני מנסה להסביר לו שזה המצב, רב איתי כמו מטורף ומאשים אותי בעקשנות ורוע לב כלפיה. נכון, אני לא מלאך, אבל חברתה לא נעימה לי!!! למה אני צריכה לסבול?

אוף, סליחה על חפירות, אני ממש מיואשת כרגע....

• תראי, תעשי את המינימום שיהיה נעים...
    אם תכנסי למקום הזה אתן לא תסתדרו אף פעם וחבל
    תשמרי על יחסים מינימלים וזהו. תנסי לתת לו הרגשה טובה כי הוא לכוד בין שתיכן
  • Goly, תושה לך על הקריאה והשקעה :)
    לצערי המצב יותר גרוע מזה, אנחנו לא מדברות כבר איזה שנתיים אם לא יותר, אז אני פשוט התיישבתי איפשהו וסובלת בשקט.

• למה לא מדברות?? ואוו עכשיו זה נשמע ממש קשה
    אין מצב לסולחה?
  • אוף מאמי ממש ממש מבאס שלא מסתדרים עם המשפחה של הבעל
    אין לי כל כך איך לייעץ לך.. את אומרת שאתן לא מדברות שנתיים זה קצת קשה
    אולי תני לשבור את הקרח רק בשביל להוכיח לבעלך שאת מנסה ומראה אכפתיות

• תודה בפעם הנוספת על התמיכה וההבנה, בננות יקרות שלי...
    המצב לא נראה שיתוקן, אז שישאר ככה מצידי, אין מה לעשות.
    נראה עם הזמן...
    הסברתי לבעלי את כל מה שאני חושבת על מה שהיה היום, הוא התנצל ואני מקווה שיפנים עם הזמן שככה זה...
    אוהבת אתכן :)

• מצב לא פשוט בכלל. שולחת לך אינספור חיבוקים ומאחלת לך שהסופ"ש יעבור בהקדם האפשרי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה