-
תעשו מה שכולם עושים... שבוע אצל הוריך, שבוע אצל הוריו....
אין פתרון יותר טוב מזה... כמעט כל משפחה בישראל מתנהלת ככה...
שבוע - שבוע
ואל תוותרי... כשיוולד התינוק בע"ה תראי כמה שזה חשוב..
ותגידי לו בצורה יפה: אתה רוצה שאבוא למשפחה שלך - תכבד אותי ותבוא גם לשלי, אם לא תלך לבד!!!!!!!!!
בהצלחה
-
מאמי סליחה שאני בוטה אבל בעלך חצוף!!!!! אתם נשואים, את הולכת להורים שלו והוא לא בא להורים שלך ??????
-
נו בטמת. לא רעב? שלא יאכל. לא אוהב? שיתגבר, גם אני לא אוהבת את אח של בעלי.
שיתחיל להתנהג כמו גבר נשוי וכמו אבא שעוד מעט יהיה
שבי איתו לשיחה רצינית, בלי לנזוף בו ותשקפי לו מה את מרגישה ושזה מפריע לך ופוגע ך
אני גם לא תמיד אוהבת ללכת לחמותי, ולא תמיד אוהבת את האוכל שהיא מכינה - אבל מסתדרים ועושים את זה כי צריך וזו המשמעות של להיות נשואים.
-
אבל אצלם הם לא עושים קידושים בימי שישי. אז אני אשמה?
בכלל המשפחה הזאת שונה לגמרי וההתנהלות שלה שונה לגמרי ואני מקבלת אותם ומכבדת...
וזה מתחיל איכשהו להימאס עליי...
[/url
-
מה הקשר עושים או לא ? גם אצל המשפחה שלי לא עושים והם לרוב אוכלים בחוץ בשישי. אז בשישי לרוב אנחנו אצל ההוריםמשלו
ובשבת בצהריים אצל שלי.
זה לא קשור לקידוש או לא שיתחיל לכבד אותך ואת המשפחה שלך ולהתנהג בצורה ראויה ובוגרת. הוא לא חייב לאכול ולא חייב לחבק ולהתנשק איתם, אבל הוא כן צריך לבוא.
-
גולי זה מובן לי וברור לי....
אז מה אני עושה בקשר לאירוע שיש אצלם במשפחה? כי אני ממש אוהבת את דודה שלו ואין לה שום קשר למה שקורה עם בעלי ונאי לא רוצה להעניש אותה ולא להגיע כי יש לי בעל שלא יודע לכבד...
והיא ממש אוהבת אותי ומכבדת אותי מאוד וזה ממש...
ובפסח אמרתי לו כבר שאם הוא לא בא איתי היום שיעשה לבד עם ההורים שלו.
אפילו האחים שלו לא יבואו רק 2 וזהו.
[/url
-
אסתי, קראת מה שרשמתי????????
למה שלא תציעי לו ככה????????
לא קשור לקידוש או לא.. ככה גן יהיה גיוון.
וגם בחגים, חג אצלך חג אצלו לעולם אל תוותרי
-
לילה קראתי מה שכתבת.
אבל נראה לי שאת לא הבנת מה כתבתי....
אני יותר ממכבדת את המשפחה שלו תאמיני לי.... אני אפילו לא צריכה להציע שבוע פה שבוע שם....
[/url
-
אז תשבי ותדברי איתו על מה שיושב לך על הלב. תגידי לו שיבין שאת אוהבת את המשפחה שלו!!!! לפעמים הם לא קולטים הגברים.
ותגידי גם שכמו שאת מכבדת את משפחתו את מצפה לאותו הדבר
טוב מאוד מה שאמרת לו על פסח!!!
-
אגב, יש לך פייסבוק???
-
אני מסכימה עם כל מילה של הבנות כאן!!!
אם כל הכבד זה לא הגיוני שאת תכבדי והוא לא יכבד
יחס גורר יחס נשואים או לא
-
לדעתי, אל תלכי איתו ראש בראש
תשבי איתו ותסבירי לו מה את מרגישה . אני חמדתי שלפעמים צריך להסביר בברור מה מרגישים ומה מצפים.נחשוב שהוא ידע שזה חשובלט. חשוב שתראי לו שאת מנסה ואת משתדלת וקשה לך מאד כשהוא לא. תסבירי לו שזה לא מתאים לך בהריון הלחץ הזה וחשוב שהילד יגדל באווירה משפחתית טובה ומכובשת עד כמה שניתן, ואת לא מוכנה להתפשר על זה. ואם הוא לא יהין, אז חבל מאד גם את לא תלכי ולא תעשי בשבילו מאמץ. אבל זו אופציה אחרונה ותנסי לא להגיע לשם.
-
אגב, עוד דבר קטן גם לי קשה ללכת להורים של בעלי שבוע אחרי שבוע. אני עובדת בשישי בבוקר ויוצא שלא נהנת מהיום שישי בכלל. תציעי לו שפעם ב... תשארו בבית ביחד ותעשו משהו רק שניכם. אולי זה גם קשהלו והוא מחפש זמן איתך. כמה יוצא לכם להיות ביחד באמצע השבוע?
-
גם אני חושבת ששווה לקחת אותו לשיחה רצינית ולהסביר לו שכמו שאת מכבדת את המשפחה שלו, המעט שאת מצפה ממנו זה שיכבד גם את המשפחה שלך - הוא לא חייב לאהוב אותם אבל לעשות מאמץ קטן ולבוא אליהם לקידוש זה באמת לא יהרוג אותו, אפילו שהוא לא רעב לטענתו - הוא לא חייב לאכול.
ואני כן חושבת שאם הוא לא יבוא לקראתך את צריכה להבהיר לו שגם את יודעת לעמוד על שלך ולא ללכת להורים שלו.
בעיניי זה לא ללכת ראש בראש אלא לעמוד על שלך.
בהצלחה!
-
זאת לא צורה להתנהג לדעתי
-
ממש לא יפה איך שהוא מתנהג, הוא צריך לכבד אותך ואת הורייך בדיוק כמו שאת
מכבדת אותו ואת משפחתו! את חייבת לדבר איתו ולהסביר לו איך את מרגישה עם זה
ואם זה לא יעזור - להציב אולטימטום - אם לא תבוא לארוחת שישי, לפחות פעם בשבועיים,
אתה תלך להורים שלך לבד גם! אבל לא רק "לאיים" - באמת לבצע, להראות לו שאת באמת רצינית.
מקווה שזה ישתנה, בהצלחה מותק