צרות עם החמות- שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קוראת הרבה את הפורום ואף פעם לא כתבתי לפני אבל אני חייבת להתייעץ

יש לי בת שהחודש מלאו לה שנה. הורי בעלי עוזרים לנו ומגיעים לשמור עליה פעם בשבוע אחר הצהרים ואנחנו נפגשים איתם אחת לשבועיים לארוחת שישי. בנוסף הם מסייעים לנו קצת גם כלכלית בגלל הוצאות רכישת בית חדש.

השבוע היא הודיעה לי היא רוצה לקחת את הילדה לבאר שבע בחופשת הפסח כדי לפגוש בני משפחה שלהם.

האם הייתם מסכימים שילדה תסע איתם ליום שלם? אנחנו באזור השרון.
    מה הייתם אומרות?
    כמה "חופש" יש להורים אצלכם עם הילדים?

סליחה על החפירה...
9 תגובות
עמוד 1
  • אם הכוונה זה ליום שלם בלי לינה, ואת סומכת על חמתך אני הייתי משחררת בכיף.
    רק תבדקי שיש להם כסא בטיחות בשבילה.
    אם כל זה מסודר- למה לא??
    אני מאוד סומכת על חמתי, ואני יודעת שהיא דואגת לבת שלי מעולהה.. אז אני כן הייתי נותנת ומתקשרת כל כמה שעות לראות שהכל בסדר.
    בתקווה שהילדה ביחסים טובים איתה

• בכיף למה לא?
    זו הנכדה שלהם, שיהנו איתה
    כמובן אם את סומכת עליה :-)

• לדעתי כן הייתי נותנת לה לנסוע איתה
  • אם הילדה ביחסים טובים איתה ואת סומכת על ההורים של בעלך - למה לא
  • גם אני חושבת שבכיף למה לא בעצם??
    אם את סומכת עליה הייתי ממליצה לך לשחרר אותה,גם זה נחמד בשביל הבת שלך
    יום כיף אם סבא וסבתא

• גם אני חושבת למה שלא תיסע זה זמן איכות שלהם

• אני גם הייתי נותנת בייחוד שאני מאוד סומכת על חמותי
    אז תעשי לך קצת יום חופש בכייף
    מגיע לך
  • אם את סומכת אליה אז למה לא? רק תכיני תיק עם כל מה שהיא צריכה ליום הזה ותעבירו את הכסא בטיחות לאוטו שלהם .
  • זו בדיוק הבעיה, אני סומכת עליה ברציונאל אבל לא סומכת בתחושת הבטן.... בעלי בכלל לא ממש סומך עליה כי לו יש חוויות לא מדהימות בתור ילד..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה