סקר ספרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אילו ספרים קוראים ילדים בני 3-4. כאילו, מה הם אוהבים לשמוע?

כי אני מרגישה שאנחנו די תקועים בספרים של קטנים והגיע הזמן לעלות ברמה.
    אצלינו זה לרוב ספרים בחרוזים
    סבתא מינה מבנימינה
    דירה להשכיר
    האריה שאהב תות
    שניים בשמיים
    וכו׳
    וגם ברוסית אבל לרוב בחרוזים וסיפורים קצרים שקוראים בפעם אחת
    אני מנסה להציע ספרים ארוכים יותר, כאלה שקוראים בחלקים ואין דורש. נראה לי שיותר מתאים כבר לקרוא אגדות נורמליות.
    ניסיתי להציע דברים כמו שלגיה, פיטר פן, קופיקו, חתול תעלול לכלוכית וכו׳ והן לא מתחברות.

זה לגילן או שעוד לא?

10 תגובות
עמוד 1
  • ואוו יש מלא
    אני אוהבת מאוד את הספרים הבאים: איילת מטיילת, צב על הגב, חנן הגנן, מחסן השטוזים, פשפש מתלבש, הצב של אורן, מיץ פטל ויש עוד מלא מלא
    אני מציאה לך לגשת לסטימצקי או לכל חנות ספרים אחרת, לשבת קצת לקרוא כמה ספרי ילדים ולבחור את מה שאת אוהבת.
  • מבחינת האגדות הקלאסיות - אני נגדן בעיקר בגילאים האלה, הן מפחידות...
    ספרים בהמשכים עוד קצת מוקדם כי אם זה מעניין רוצים כבר להגיע לסוף ואם זה לא מעניין אז אין למי להקריא
  • אני קוראת להן כל ערב ספר...
    לפעמים גם חוזרים לנוסטלגיות של הקטנטנים
    כי הן פשוט אוהבות
    עכשיו קניתי להן ספר מקסים עם המון המון סיפרים קטנים שבסופם יש "מוסר השכל"

• יש מלא!!!
    ברחוב ירמיהו, המורה גי'רפה, יום של תום וכל הספרים של רינת הופר, הדב מרגיש לא טוב, כמוך בדיוק, נהדר שאתה מאושר, שועלון רוכש חברים, על גשר קט, שפת הסימנים של נועה, כספיון 3 ספרים, הכבשה רחלי, אתי ספגטי... וואוו נסחפתי...

• אני מאוד אוהבת את ד"ר סוס- חתול תעלול.
    וגם ציפור הנפש
    אריה הספריה
    סבתא עוד פעם

מיכל

• לדעתי זה טיפה מוקדם לסיפורים בהמשכים. לאביגיל זה יכול להתאים עוד מעט אבל למיכל זה לדעתי קצת מוקדם. את כן יכולה לבחור ספרים שהם מעט ארוכים יותר ולא מבוססים רק על חרוזים כמו "אריה הספריה", "האגדה על פרח לב הזהב" (שאת זה כן הקראתי בהמשכים, גם בגן).

יש עוד ספרים לגילן שהם מעט ארוכים יותר אבל משום מה ברחו לי כל השמות. אולי בגלל שהיינו בטיול כל היום ואני גמורה מעייפות

• אני חושבת שספרים שממחישים רגשות ותחושות זה טוב בגילאים האלה :)
    לדוגמא הילד הרע ..

• אם את רוצה סיפורים בהמשכים, אז קראתי לגדולה את ג'ורג' הסקרן, זה שני ספרים של כל מיני סיפורים על קוף סקרן שמסתבך בצרות.

• אויש ג'ורג' הסקרן זה ענק
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תנסי תפילילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה