ידייים כל היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דקה היא לא מוכנה להיות לבד!
    או לא על הידיים היא פשוט בוכה עם דמעות, צרחות אימים!!!

מה עושים??? כי אני מתחרפנת!!!

6 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לשאלה

• בטוח בגן,אגאממי לא ככה,בטוח היא לא משדרת שהיא רוצה על-הידיים כל-היום,כי היא נמצאת עם ילדים-אחרים ועם כמה מטפלות וזה מעניין ומגוון לה את היום.

אני יודעת,שבבית,כשהם לבד איתנו הם דורשים יותר תשומי.

אבל מצד-שני,אולי היא גם זקוקה למגע צמוד איתך בשביל הביטחון והאיזון,כי בגן אין מגע-צמוד,אז היא יודעת לדרוש,חכמההההההההההההה אחת

• השאלה אם זה תמיד היה כך או רק בתק' האחרונה?
    כי אם זה רק עכשיו זה משהו אחר וזאת תקופה שתעבור אם תפעלי בצורה מסויימת ואם זה היה כך תמיד זה משהו אחר....

אני לא רוצה להאריך במילים כי אני מהגלקסי וגם בפארק שעשועים אבל כשתרשמי תשובה אז אתן לך עצות...

• שתי השאלות החשובות הן בת כמה היא ולמה? כל הזמן היא מבקשת?
    יש סיטואציות מסוימת? שעה מסוימת? איפה היא מבחינת שלבי ההתפתחות?
    ועוד שאלה חשובה איך היא בלילה? נרדמת לבד? רוצה הרבה על הידיים?

בעקרון ובגדול בעייה יכולה להיות אחרי שילד מתחיל ללכת ובכל זאת מבקש על הידיים או בשעת השינה שרגיל להרדם עליך

• השאלה האם זה התחיל רק עכשיו, האם היא נראית לא נינוחה מהרגיל...
    מעבר למצב שבו התינוק רגיל להיות הידיים מעצם ההרגל - כי רק ככה הוא יודע להרגע ו/או להרדם, יכולות להיות הרבה סיבות אחרות שבגללן תינוק פתאום מבקש להיות על הידיים יותר מהרגיל - לרוב זה בגלל דברים כאלה ואחרים שמפריעים לו, בין אם זה גזים, הצטננות, שיניים או כל דבר אחר שמוציא את התינוק משגרתו הקבועה...
    תנסי לראות אם יש עוד תופעות נלוות לצורך העז הזה של להיות על הידיים...
  • אז זה התחיל רק בתקופה האחרונה.. ממש עניין של שולשה שבועות פחות או יותר.. זה בעיקר אחר הצהריים או בשישי שבת המוווון!
    נלווה לזה הרבה בכי של פינוק שהופך מהר לבכי היסטרי! אם היא לא רואה אותי היא ממש בוכה, אפילו אם היא רואה אותי אבל בעלי מחזיק אותה היא נרגעת רק אצלי...
    מה שמרגיע אותה בדרך כלל זה לא עצם היותה על הידיים אלא משחקים על הידיים, היא נרדמת לבד חמסה חמסה! היא עושה רושם שהיא כל הזמן עייפה בעגלה למשל היא בסדר גמור אבל ששמים אותה על הרצפה על הגב היא ישר מתהפכת על הבטן ומתחילה לבכות...
    האמת אני כבר דיי עובדת עצות מה שעוד נוסף לזה זה מרד לשבת בסלקל בנסיעות היא התחילה ממש לבכות ולצרוח.
    לא יודעת מה עובר עליה..... נוסף להכל עשינו חיסון בשלישי... אבל עבר בסדר גמור....
    אוף זה גורם לי להתבאס מהסופי שבוע אבל ממש כי היא כל הזמן בוכה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה