הבטן שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לחלוק אתכן את הסאגה עם הבטן שלי, שתגידו לי עד כמה אני בסדר או לא :)
    אז... עזבו את זה שעד שבוע 16 תכלס הכחשתי שאני בהריון בכלל, ושעד לפני שבוע התכחשתי לעניין שיש לי בטן בכלל :) היום בעלי טוען שיש לי קצת בטן (הגיע זמן, לא?) אבל הקטע הוא שיש לי מן רפלקס כזה - להכניס אותה פנימה... זה הרגל חזק שעוד לפני ההריון כי אני לא שטוחה בבטן, ומה שבולט לי הוא לא יפה, כאילו אני באמת הייתי בהריון או סתם שמנה (רק בבטן אבל), שום דבר לא עזר - לא ריקודים, לא הספורט, לא כפיפות בטן כשלעצמן - אז אני לגמרי אוטומטית עושה כת זה גם היום... לא שמה לב איך זה קורה, רק מוצאת את עצמי משחררת אותה מדי פעם, כשנזכרת שיש לי שם מישהי :) אולי זה עדיין קשור להכחשה גם....
    תגידו, זה לא נראה לכן קצת מסוכן או לא טוב עכשיו? ואני גם באמת לא מצליחה להבין האם יש לי בטן או לא! בדיוק מאיתן הסיבות של בטן בולטת ...
    אני קצת מתחרפנת, נכון? :(

6 תגובות
עמוד 1
  • בובה זאת בטן בריאה! בטן מלאה בברכה- שחררי אותה, תתגאי בה!

• כן זה מוזר לנו פתאום כשהבטן יוצאת כי זה משהו שלא היה לנו לפני . אני גם הייתי מסתירה בטן לפני ההריון אבל עכשיו כשאני בהריון וגם כולם יודעים את זה אז מה יש להסתיר? זה נורמאלי שיש בטן אז שחררי ואל תעשי את זה.
  • לפחות בהריון מותר לנו להוציא את הבטן
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מותק עם כולם

רציתי לחלוק אתכן את הסאגה עם הבטן שלי, שתגידו לי עד כמה אני בסדר או לא :)
    אז... עזבו את זה שעד שבוע 16 תכלס הכחשתי שאני בהריון בכלל, ושעד לפני שבוע התכחשתי לעניין שיש לי בטן בכלל :) היום בעלי טוען שיש לי קצת בטן (הגיע זמן, לא?) אבל הקטע הוא שיש לי מן רפלקס כזה - להכניס אותה פנימה... זה הרגל חזק שעוד לפני ההריון כי אני לא שטוחה בבטן, ומה שבולט לי הוא לא יפה, כאילו אני באמת הייתי בהריון או סתם שמנה (רק בבטן אבל), שום דבר לא עזר - לא ריקודים, לא הספורט, לא כפיפות בטן כשלעצמן - אז אני לגמרי אוטומטית עושה כת זה גם היום... לא שמה לב איך זה קורה, רק מוצאת את עצמי משחררת אותה מדי פעם, כשנזכרת שיש לי שם מישהי :) אולי זה עדיין קשור להכחשה גם....
    תגידו, זה לא נראה לכן קצת מסוכן או לא טוב עכשיו? ואני גם באמת לא מצליחה להבין האם יש לי בטן או לא! בדיוק מאיתן הסיבות של בטן בולטת ...
    אני קצת מתחרפנת, נכון? :(

• היי אני גם במצב זהה לשלל ובדיוק בשבוע שלך ואנשים סתם חושבים שהשמנתי באופן כללי וזה באמת באסה כי בקושי הבטן יצאה;(
  • האמת שעד כמה שידוע לי להחזיק את הבטן בבחינת להפעיל את השרירים בבטן זה דווקא בסדר גמור ואף בריא לרקמות השריר...
    פשוט עוד מעט יגיע השלב שכבר לא תוכלי להכניס את הבטן כמה שלא תנסי, אבל עדיין צריך להמשיך לעבוד על רקמות השריר האלה ולהפעיל אותן כי מספיק שרירי הבטן נמתחים בגלל הרחם שגדל, אז לשחרר את הבטן לגמרי רק יחליש את השרירים...

יש גם תרגילים שאפשר לעשות בנוסף -
    http://www.youtube.com/watch?v=g2YQdoYPCJY
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה