היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני פשוט משתגעת.אני נכנסת לשבוע 11 ויום ולילה בחילות, אני מנסה הכל לימונים, תפוזים, דברים חמוצים, סוכריות מציצה, אפילו יוגורט מרגיע לפעמים. אבל זה רק לרגע שאני אוכלת או שותה ואז זה עוד פעם ממשיך. זה כל כך מעייף ומרגיז. מה אתן עושות? אני מאוד מקווה שזה עוד מעט נגמר. מחכה לעצות מכן, עזרו לי. תודה בנות :-)
9 תגובות
עמוד 1
היי, אני לצערי לא מצאתי דרך להתמודד עם הבחילות, למרות שניסיתי הכל גם... כך שאין לי כל-כך מה לייעץ לך, חוץ מאיחולים שיעבור מהר...
יש כדורי ג׳ינג׳ר בבית מרקחת זה עוזר אם זה ממשיך תבקשי פרמין מהרופא. אני גם מאד סובלת מקיאה הרבה ומאד חלשה. זה כן משתפר עם הזמן.
טוב זה אוטוטו אמור להיגמר את לקראת הסוף של השליש הראשון שמאופיין בעייפות ובחילות...
עוד מעט תרגישי טוב יותר!
אני שתיתי קפסולות של שורש זנגויל שבתוכו יש גנגר של חברת סולגר. תשתדלי לאכול ארוחות קטנות כל כמה שעות
לי אין-ממש פיתרון
אני הייתי משתמשת בכדורים בשם 'פרמין' וזה די עזר לי, אבל פתרון ממש אין... אם את מעוניינת במשהו טבעי, אז יש את 'גרבידול' שאפשר לקנות את זה בחנות טבע או משהו כזה. צריך להתמודד עם זה כמו עוד דברים בהריון שפשוט עוברים להם משבוע לשבוע... תרגישי טוב
תודה בנות! קניתי היום את כדורי ג'ינג'ר, נראה אולי יעזור. מה שבטוח אם זה ימשך לאורך כל ההריון אני ישתגע:-)
אין כלום שיכול לעזור... ואני יכולה להבין כמה שזה ממש מבאס.
תאכלי ארוחות קטנות כל פעם... 6 ביום ושתי המון מים.
אני בשבוע 14 והייתי בטוחה שאני אחרי הבחילות ושזה מאחורי.
אתמול כשהרחתי בורקסים הבנתי שזה לא....
אבל מה שכן, עם הזמן זה משתפר ולפעמים תהיה לך בחילה בהמשך ממשהו מסויים וזהו.
תרגישי טוב [/url
אם הכדורים לא עוזרים, תבקשי פארמין אני בשבוע 12 ומתחילה להרגיש יותר טוב טפו טפו טפו אבל מאד סבלתי והייתי מקיאה כלממה שנכנס לפה - כולל מים! כולל לימון שהציעו לי למצוץ... בקיצור אל תסבלי ככה תקחי פרמין ותדעי שזה משתפר אני הייתי מיואשת כבר והרופא רשם לי פרמין ואמר שאין שום סיבה שאסבול ככה רק שימי לב שאת לא מתייבשת ואם את מרגישה שכן גשי לקבל עירוי עם פרמין