סקר עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    התחלתי לעשות בדיקה לגבי עגלות ורציתי להתייעץ איתכן לגבי עגלות שקניתן והאם אתן מרוצות מהבחירה?
    יש כל כך הרבה חברות ודגמים שכבר איבדתי את עצמי..
    תעזרו לי!!!!
22 תגובות
עמוד 1
  • ההתאמה היא נורא אישית, אבל מספר טיפים בבחירה שלך:
    בדקי מה המשקל של העגלה (במיוחד כשהופכת לטיולון). זכרי כי יכול להיות שתצטרכי להתמודד עם העגלה ועם ילד בוכה בידיים וזה יקשה. לא יותר מ-8 ק"ג. בלי קשר נסי בחנות להרים ביד אחת את כל העגלות שמוצאות חן בעינייך.
    דבר שני - קיפול ביד אחת. מאותה סיבה.
    שימי לב כי בזמן הקיפול הופכת להיות מספיק קומפקטית להכנס לכל רכב (כי לא תמיד תהיי עם שלך)
    תראי שהבד נעים ונוח (גם במצב טיולון) כי בסוף הקטנצ'יק צריך לשבת שם....
    וקשירה בטיחותית (כשהופך לטיולון) - בדרך כלל 5 רצועות.

מקווה שעזרתי

• את קנית כבר עגלה? יש משהו שראית שאהבת?
  • ממליצה מאוד על הברייטקס בי-אגייל, שהיא דומה מאוד מאוד לבייבי גוגר סיטי מיני.

קיפול פשוט מאוד, קלת משקל יחסית לעגלות אחרות, מאוד יציבה ונוחה להיגוי.

כמובן שתתנסי בחנות.
    אני מאוד מאוד ממליצה
  • אנחנו קנינו את האינגליזינה אביו של שילב אחרי סקר שוק ארוך ארוך...
    חביתוש עוד בפנים אז אני לא יודעת לומר לך אם אני מרוצה...
  • גם אנחנו קנינו את אינגליזינה דגם אביו...
    נראית לי ממש טובה, למרות שעדיין לא התנסתי בה ממש כי עוד לא ילדתי...
    לפי סקירה כללית בהמון מקומות, אהבתי את העגלה הזו... הסתובבתי איתה בחנות וממש נהנתי.
    וכמו שכתבו לך, היא של שילב.

http://img-s3-01.mytextgraphics.com/glittertextlive/2012/03/22/9567e81c61fefb4ddf1d4022cb123a00.gif
  • מזה הקישור הזה שיש לי?! איך אני מבטלת את זה?! (חדשה בתחום)
    אני רוצה שיראו את הכיתוב ישר ולא דרך קישור..............
  • עם נעה היה לנו עגלה של פג, חמודה לא יותר מזה. עכשיו יש לנו בייבי גוגר דגם סיטי מיני. קנינו גם אמבטיה ועברנו כרב לטיולון, שקד בת 8 חודשים, העגלה מדהימה. קלה,מתקפלת ונפתחת ביד אחת, יש צלון גדול. נוח ללכת איתה. במצב של האמבטיה- האמבטיה גבוהה וזה נוח, הוספנו טרמפיסט ונעה עומדת עליו ממש נח יחד. סגולה וכיפית...
  • יש לי abc דיזיין תדגם טריטק
    עגלה מעולה קלה לקיפול
    הריפודים מתכבסים
    גם אפשר להחליף אותם לצבע אחר
    טיולון קללללל מאודד
    כבר ניסיתי אותו... אההה היא גם גבוהה לא צריך להתקופף הרבה
    קיצר מרוצה מאוד

• אני ממליצה על הסטוקי

תנסי לא תתחרטי

תשאלי את נטלי

• אני יכולה להמליץ על עצמי? או שזה קצת חצוף מדי?

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה מהממים שלא תמצאי בשום מקום אחר.
    www.bellababy.co.il
  • לי יש את המוצי, אני מאד מרוצה.
    אבל - היא גדולה והיא לא קלת משקל.
    לי זה לא מפריע כי אני דיי חזקה ואין לי בעיה להרים אותה לתא מטען וגם אין לי בעית מקום בבית.
    לגבי גודל תא מטען, העגלה נכנסה ברנו קליאו ופיזו 206 אז אפשר להסתדר עם תא מטען קטן.
    היא מאד נוחה, יש לה אמבטיה גבוהה ומאד נוחה, הטיולון אפשר להפוך אותו ליוון ההורה או עם הפנים החוצה והוא נשכב כמעט לגמריי (מאד נוח עם ילדים קטנים או אם הילד נרדם), יש לה סל קל מדהים שנשכב (מעולה לתינוקות רכים כי אז הם כמהט בשכיבה בסל קל).
    אני יכולה ללכת איתה כשבתוכה ילד בן 3 ותינוקת על הידים שלי (מה לעשות הילד בן 3 החליט שהוא תינוק) ואני דוחפת את העגלה בקלות ביד אחת.
    היא מאד יציבה
    ויש לה המון המון אביזרים משלימים שאפשר לקנות
    [

• אנחנו הזמנו את הברייטקס בי אגייל, מה שג'ני אמרה לך.
    הנסיכון עדיין בפנים אז אין לי כרגע פידבק אבל אחרי חפירה ארוכה מאוווודדדדדד
    זו העגלה שנראתה לי אידיאלית.
    תזכרי שלכל עגלה יש יתרונות וחסרונות, אני מציעה לך לרשום את הקרטריונים החשובים לך וללכת לפיהם ולבחור עגלה שאת מתחברת אליה אחרת תלכי לאיבוד כי המבחר עצום!
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • קניתי של סוהו בד''ר בייבי ומה אני יגיד לך במילה עדינה עגלה על הפנים על תקני..זה הורס את הגב של הילד..
  • לנו יש מוצי.
    מרוצה ממנה למעט הרוחב שלא נכנס בכל מעלית והכובד.
    בגדול עגלה מהממת

• באמת שמעתי על האינגליזינה שהיא מעולה.. מוצי ראיתי ולא כל כך אהבתי כי כמו שאמרתן היא כבדה.. ואני קטנטונת.. ראיתי גם עגלות של פג והן נחמדות אבל לא מעבר..
    שתי העגלות שראיתי ובינתיים הן בסדר העדיפויות שלי זה הגרקו דגם סיגניצ׳ר או הברווי.. מישהי מכירה את העגלות האלה? שמעה עליהן? מה דעתכן עליה?
  • לי יש את sola של mamas & papas ואני מרוצה מאוד מאוד.
    קלה, נוחה לקיפול, נוחה לילדה.

דקלה

• קניתי קוויני סנס בשילב. 1500 ש"ח, כולל טיולון וגם אמבטיה.
    שוקלת 5.7 שזה הכי מעט ששמעתי.
    מתקפלת ביד אחת ונכנסת לכל רכב.

עדיין לא ניסיתי, כי הבייבי עוד לא יצא... אבל נראה לי מבטיח

• אוקיי בננות אז הלכתי לראות באמת את הברייטקס בי איגל וממש ממש התלהבתי.. כרגע באופציה ראשונה מבחינתי..
    אבל מכיוון שיש לי עוד זמן אז אני אמשיך לחפש..
  • אם אהבת את הברבי לכי כבר על המוצי.
    המוצי יותר קלה מהברבי במשקל והרבה יותר טובה.
    לחברה שלי יש את הברבי אז יצא לי להשתמש בה כמה פעמים אין מה להשוות מול המוצי, המוצי לוקחת ובגדול!
    [

• לי יש את ה- BREVI OVO ואני מאוד מרוצה ממנה. יש חיסרון שהרגליים של הטיולון לא מתיישרות אלא יש זוית אבל העגלה מעולה: אמבטיה גדולה, סלקל נוח, טיולון גדול, גבוהה ומתכווננת וניתן לסובב את החלקים לשני הכיוונים.

• יש לי של פג פראגו דגם פיקאלו 3 זה כולל סל קל טיולון ואמבטיה...

יתרונות: עגלה קלה, יפה, קלה לתחזוקה, נורא נוחה ובטיחותית, נכנסת בקלות לתא מטען, וגם נורא אורטופדית

חיסרונות: לא נוחה בשטח (חול, יער וכ'ו...) בגלל שהגלגלים קטנים
  • לדעתי, הכל מסתכם בכסף...
    משקל העגלה לא קריטי אם יש מעלית ...או גרים בקרקע.
    גודל העגלה ..תלוי בגודל הרכב..אני מתעלפת מאלו
    שמכניסים את העגלות ענק בכיסא האחורי....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה