סקר: התייעלות עם ארגון-הבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שאנחנו היריוניות ואח"כ בעלות ילדים-קטנטנים ברוך-השם, נראה לי שכל-אחת מתחילה לחשוב איך יהיה לנו הכי נוח לחיות בבית עם עוד ילדים+ציוד ברוך-השם ואיך ניתן לתקתק את העבודות בבית הכי בקלות

7 תגובות
עמוד 1
  • אני שמרתי את כל המוביילים, טרמפולינה, ציוד התחלתי של רז - כיבסתי את מה שיכולתי, מה שלא אז ניקיתי טוב טוב ואיחסנתי בשקית בארון שלנו.
    מבחינת בגדים קטנים- הכל מכובס ומריח אטום בשקית אחסון של סנו

• בידיוק בשאלה הזאת אני דנה עם עצמי בשבוע-שבועיים האחרונים.
    חייבת לקפוץ לאיקאה או סתם לשוק לחפש קופסאות איחסון לצעצועים.
    יש מדפים יש הכל, אבל גם במדף צריך ליהיות מסודר, ולשים בקופסא ועל המדף זה מצויין! וגם אפשר ככה לתרום לעיצוב!
    כל הבית בגדול מבחינת הארגון הוא בסדר כי זה עדיין נראה כמו דירה חדשה,מינימום ריהוט, קירות ריקים (אבל את זה אנחנו רוצים לשנות, הבעיה היא שאנחנו דוחים כל הזמן), רק החדר עבודה סובל. אבל החדר עבודה זה החדר עם המחשב ומי שהמחשב זה חבר מאוד טוב שלו אפשר למצוא את כ-ל הבית שם. אני אפילו לא רוצה להלחם בזה
  • מאמוש

• נופקי,גם אני סטרילית ופדנטית עם כל-הציוד העודף: הכל מנויילן (מכירה גלילי-נייר נצמד?! כזה שקונים בהום-סנטר,ממש פיתרון-מעולה לאמבטיות וכו',שלא-נכנסות לשקיות-סטנדרטיות),מכובס ושמור-היטב, כלומר,כל מה שאני שומרת ומאפסנת..
    כך שום-דבר לא-צובר אבק ואני יודעת בראש,שהכל מתוקתק

• איקאהההההה כמה אני חייבת להיות שם!!
    יש שם שידות לתינוק משהי יודעת אולי?

• יש שידות לתינוק באיקאה

http://www.ikea.co.il/category/babies_furniture_beds
  • מררוה אפשר להשאיל אותך????

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה