סקר תבלינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מוצאת את עצמי לא מעט זורקת תבלינים פגי תוקף לפח, ביניהם תבלינים כמעט מלאים, כאלו שלא יוצא לי להשתמש בהם לעיתים קרובות... מצב מבאס
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

13 תגובות
עמוד 1
  • הממ...לא יודעת..אצלי נגמר יחסית מהר אז לא יוצא שיש תבלין שוכב יותר מחודשיים
  • כל התבלינים שאת קונה נגמרים מהר? איזה תבלינים את קונה בד"כ? (אני אוסיף את השאלה הזאת לסקר..)

------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• הכי הולך אצלנו זה כמון, פפריקה, קארי, כורכום וטימין

• אנחנו למדנו לקנות לפי משקל, ואז אנחנו יודעים מה הולך יותר ומה פחות וקונים בהתאם.

אילו תבלינים? פלפל שחור, פפריקה, כמון, אבקת שום (למקרה חרום שנתקעים בלי שום טרי) אגוז מוסקט, פפריקה חריפה, בהרט, הל, חוויג'.
    וכל מיני תערובות: גריל עוף, תיבול לקציצות (שאנחנו משתמשים לתפו"א דווקא) תיבול לדג (שאנחנו משתמשים לעוף דווקא) תיבול לאורז (שאנחנו עושים איתו דג דווקא)

• "אמא ויותר"- במשקל המינימום לקנייה זה 100 גרם, לא? אני קונה את הקופסאות של התבלינים ושם גם יש 100 גרם. יש תבלינים שעפים אצלי ויש תבלינים שבאופן קבוע נזרקים לפח כי פג תוקפם, כמו: טימין, בזיליקום, כורכום, תבלין לסטייק, כוסברה טחונה, פפריקה חריפה (זה מה שאני זוכרת שנזרק אתמול).

• תחלופת התבלינים גבוהה אצלנו
  • תלוי איפה, אבל ברוב המקומות אפשר גם 50 גרם.

• סבבה, אני אבדוק את זה בקניה הבאה

• לא קונים בכל מקום, בודקים קודם, עושים סיבוב, מציצים בשקים, רואים שהכול נקי, מסודר טרי וכו'...

• אני מעדיפה לקנות תבלינים טריים, ותוך חצי שנה זורקת את מה שנשאר. כשקונים במקום טוב ונקי אין כל חשש מתולעים.

אנחנו חובבי תבלינים, הכל הולך אצלנו והמון: טימין, אורגנו, כמון וזרעי כמון, גרגרי כוסברה, קינמון (אבקה ומקלות), אגוז מוסקט (שלם, אני אוהבת לגרר לבד ולא קונה באבקה), כורכום, פפריקה מתוקה +חריפה+מעושנת, פלפל שחור גרוס, בהרט, ראס אל חנות, כוכבי אניס, קארי.
    יאמי, תבלינים

• אני שומרת במקפיא תבלינים שהם פחות שמישים וככה זה שומר על הטריות ...
    תבלינים זה יחסית זול וזה נשמר די הרבה זמן אז גם אם אני זורקת , לא כ"כ כואב לי הלב
  • יוצא שזורקת אבל כזה היסטרי וקונה באמת את כל התבלינים שרק אפשר ומשתמשת במלא דברים. לגבי בזילקום שכתבו שמתקלקל מהר אני מחזיקה קוביות של קנור בטעם בזילקום ואפילו בזילקום קופא של דורות

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • משתמשים בעיקר בכמון פפריקה מתוקה\חריפה,פלפל שחור גרוס עבה,אבל אני מחזיקה המון תבלינים,מעלים ירוקים יבשים-אורגנו בזילקון כוסברה,א.שום,תבלין דגים,צפורן הל עלי דפנה קינמון וכו' וכו'....ויש לי טיפ אליפות איך לא לזרוק-יש לי במקפיא סלסלה שבתוכה אני מחזיקה את כל התבלינים,הם מחזיקים מעמד חודשים ארוכים,ואין הבדל בטעם.
    הבעיה עם רוב התבלינים שכשמחזיקים אותם בחוץ לאורך זמן הם תופסים תולעים ומזיקים(אם רואים גושים קצת דביקים או כמו קורים דקים כאלה זה סימן שהתבלין נגוע),במקפיא אין סיכוי שזה קורה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה