רציתי לשתף במשהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מצליחה להירדם, אני בגלל שאני מרגישה על הפנים וגם בגלל משהו אחר...
    ראיתי עכשיו בוי. או .די סדרת מתח "עדות אילמת" - סדרה בריטית די מעניינת.
    היה פרק על השואה (כמה אנשים נרצחו והחקירה הובילה לכל עניין של השואה. אני אחסוך מכן תקציר, לא על מה מדובר כרגע)
    הראו בפרק כמה קטעים שצולמו במחנה ריכוז אושוויץ (חוקרת מז"פ הסתכלה על קלטת עם הקעים כדי לפענח רצח..)
    אני ישבתי ובכיתי
10 תגובות
עמוד 1
  • זה באמת קורע לב מה שאנשים עברו בשואה
  • אני מבינה אותך גם אני מתקשה לעצור את הדמעות בתמונות והתיעודים הללו

אבל אני לא נמנעת מלראות סרטים דוקומנטרים בשואה זה חשוב לי כדי לחוות (חזותית) רק ליום אחד בשנה את מה שעברו סבא וסבתא שלי. כדי שאדע תמיד לספר לילדיי ונכדיי גם כשסבתי כבר לא תהיה איתנו (סבא שלי אהוב שלי כבר נפטר)

סבא שלי תמיד היה משתף - לפחות ככה חשבתי - עשיתי עבודה שלמה על כל מה שהוא חווה בשואה ועד שהגיע לארץ וגם כל מה שסבתא שלי הסכימה לספר (היא היתה באחת מאוניות המעפילים שנלקחו לקפריסין למחנות) - זכיתי בתחרת ארצית על העבודה הזאת.
    ראיתי סרט על יאסי (העיר ברומניה שהם גרו בה) ורק אז הבנתי כמה הם לא סיפרו לנו מעולם איזה דברים מזעזעים הם עברו דברים שהם ניסו לחסוך מאיתנו לדעת.

ועצוב לי שהם מסתירים ואוגרים כל כך הרבה בפנים. אז לפחות אוכל לדעת ולהעביר את המורשת הלאה.

עם כל כמה שזה קשה..
    טוב הרגת אותי אני כל כך מתגעגעת לסבא שלי

• היום כהורים אנחנו מבינים יותר מה הם עברו שם
    בתור ילדים הבנו וכאב לנו אבל היום כהורים כשילד ניפצע מהישתוללות אנחנו בהיסטריה
    אז לא רוצה לחשוב מה הם עברו שם

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    55555
    55555
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אויש הדס הרגת אותי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • סיון הדס

• גם אני דור שלישי לניצולי שואה,הנושא הזה תמיד העסיק אותי,אבל מאז שאני אמא זה קשה מנשוא...
    יש לי המון מחשבות על איך הם התמודדו עם להיות הורים,לראות את הסבל של הילדים...הקור הרעב...האימה...פשוט אי אפשר להכיל את זה
    כשהייתי בהריון הראשון קראתי ספר מאוד קשה על השואה,ואח"כ הייתה לי תקופה מאוד ארוכה שנמנעתי בכל אינפורמציה בנושא.
    היום אני גם משתדלת להמנע אני פשוט לא עומדת בזה
  • סבתא שלי לא סיפרה הרבה.... ואני דווקא שאלתי המון
  • נטלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה