שושה 10 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי שושה בשביל ללכת לשלושת הרופאים זה רק מי שעושה הפריות ??? או לכול עניין הפוריות. כי אני עדיין לא הגעתי לשלב של ההפריות עד עכשיו עשיתי חמישה הזרעות טבעיות ואחת עם הורמונים. תודה שושן
6 תגובות
עמוד 1
  • היי שושן, אני לא ממליצה לך ללכת לשלושת הפרופסורים בשביל הזרעות חבל על הכסף, הפעולה די פשוטה והגם הפרוטוקול לא מסובך. את יכולה למצוא רופא מצוין דרך קופ"ח. במידה וחס וחלילה תגיעי להפריות אז אני מאוד ממליצה עליהם!!

אני עשיתי 5 הזרעות עד שעברתי להפריות, היום בדיעבד הייתי נלחמת לעשות רק 3 כי זמני יקר ואני בת 34. הכל כמובן תלוי בבעיה של הזוג.

אני כאן לכל שאלה, תרגישי חופשי!!!
  • הי שושה אז את אומרת שחבל על הזמן וכדאי ללכת על הפריה אנחנו כבר אחרי 5 הזרעות ועוד הזרעה אחת עם הורמונים וכלום עד עכשיו אצלנו לא נמצאה שום בעיה כול הבדיקות תקינות השאלה מה הפרוצידורה של הפריה הבנתי שצריך אישורים בשביל זה לא ? אשמח לשמוע את עצתך. תודה שושן
  • שושן יקרה

למה לא הפריות ?
    מעלה את הסיכויים שלך משמעותית להכנס להריון
    אם כבר את הולכת ומשקיעה כסף
    אז לדבר האמיתי
    ההזרעות האלו לא עובדות על כל אחת
    סתם בזבוז זמן !

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

• שושן בגלל שעשית רק אחת עם הורמונים אז לדעתי תתחילי להריץ את נושא האישורים ובינתיים תעשי את ההזרעה השישית עם הורמונים נקווה שתצליח ובמידה ולא אז תתחילי תהליך הפריה. לגבי האישורים, את צריכה לעשות בדיקות דם ולקבל אישור מהקופ"ח לטופס 17. אני ממליצה לך לדבר עם הרופא שלך כרגע שייתן לך את הרשימה של הבדיקות שאת צריכה לעשות.
    לדוגמה HIV לוקח חודש לקבל תשובות אז כדאי שכבר תעשי את הבדיקה בהקדם.
  • הי חלק מהבדיקות זה גם צילום רחם? ואשמח לתיאור של ההפריה מבחינת חופשים מהעבודה ומבחינת הרגשה עם אפשר ישר לעבוד עם זה כואב??
  • אני עשיתי צילום רחם מכיוון שרציתי לדעת מאיפה נובעת הבעיה, ניסיתי לסמן וי איפה שאפשר, בכדי שנעלה על הבעיה כמה שיותר מהר. הצילום יצא תקין. תכלס מי שעושה הפריה לא צריכה את הצילום כי לא משתמשים בחצוצרות והעוברים מוחזרים ישירות לרחם.
    לגבי ימי חופש אז זה תלוי באיזה שעה השאיבה, היא יכולה להיקבע גם בערב/בלילה וכנ"ל לגבי ההחזרה. מבחינת כאב לי לא היו כאבים רק הקאות אחרי השאיבה מהחומר הרדמה וגם לא תמיד. יום אחרי השאיבה מומלץ לנוח בבית כי את תשושה וחשוב שתנוחי ותכיני את עצמך להחזרה. מעבר לזה יום השאיבה וההחזרה (ימי החופש תלויים בשעה שתקבע).
    מגיע לך 16 ימי מחלה לפי החוק (מתוך הימים שצברת או תצברי בעתיד) לכל סדרת טיפול.
    אני לדוגמה לקחתי בפעם האחרונה 13 ימים כי העבודה שלי היא בסטרס ואין ספק שסטרס משפיע על האנרגיות בגוף.
    לשיקולך..

בהצלחה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה