צילום רחם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קבעתי תור לשבוע הבא...אשמח לשמוע על הפרוצדורה

8 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק אני מבינה שהתשובה שלילית ...
    לא נורא פעם הבאה .

אני יכולה לעודד אותך שאני ברוך ה׳
    חמסהההה עשיתי צילום רחם בדצמבר
    בפברואר קיבלתי בטא חיובית ( הפריה )

אז ככה , את מגיעה בבוקר
    לוקחת כדור אקמול שעה לפני
    אוכלת משהו קטן
    נכנסת . מכניסים לאיזור צינורית קטנה
    שאת אפילו לא מרגישה כלוםםםםםםם
    ואז מגיעה תכנאית רנטגן שמה עלייך את המכשיר צילום
    ואז מזרימים חומר ל5 שניות של צילום

יש 3 אפשרויות :
    1 שיכאב לך כי יש סתימות בחצוצרות
    2 שאפילו לא תרגישי כי הכל תקין
    3 שיהיה לך מזל ולא תרגישי כאב חזק בשתי האפשרויות

שיהיה המון בהצלחה

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
    [
  • כן, התשובה שלילית וה
  • צילום הרחם לוקח כמה דקות
    אני לא מאמינה שתהיה בעיה שבעלך יהיה איתך... אני העדפתי ללכת לבד ולסיים עם זה כמה שיותר מהר...
    התשובות מתקבלות במקום מיד כשמסיימים את הצילום

אני הלכתי אחרי העבודה כדי שאוכל לנוח לאחר הצילום...
    תלוי איך תהיי אחרי הצילום ואז תקבלי החלטה אם ללכת לעבודה או הביתה....
    בהצלחה!!!
  • דובי השד ממש לא נורא! הזרמת החומר לוקחת 2 דקות, מרגישים כאבי מחזור חזקים וזהו נגמר!
    אני לקחתי אופטלגין נוזלי ורסקיו ולא הלכתי לעבודה באותו יום, אבל לדעתי אפשר אחרי שעתיים של מנוחה מהפרוצדורה.

המון הצלחה
  • הי, אני עשיתי את הבדיקה לפני שבועה , בלניאדו.
    בבדיקה נאמר לי שהכל בסדר וכניראה לא היו סתימות. לקחתי אדוויל 45 דקות לפני ו15 דק לפני, כי אני פחדנית.....

הבדיקה לא כאבה כמעט( , חוץ משמכניסים את המפסק כמו אצל גניקולוג ) שזה לא נעים . במהלך הבדיקה כשמזרימים את החומר מרגישים כצת אי נעימות - כמו התחלת מחזור.......
    בסוף עד שמתקבלת התשובה הכתובה כואב כמו כאבי מחזור.... עבר לי תוך חצי שעה - והלכתי לאיקאיה :)....

המלצה כן לבוא עם הבעל , במרקרה וזה יעבור פחות חלק, ובכל אופן אני העדפתי לא לחזור לעבודה , כי יכול להיות דימום אחרי הבדיקה שזה תקין, וגם בגלל שהייתי לחוצה אז קרסתי בבית וישנתי כמה שעות...
    בהצלחה
  • עשיתי את הבדיקה לפני כשנה הבדיקה עברה בסדר גמור , אומנם לא בדיקה שהייתי מבקשת לעבור שוב אך בהחלט עבר נסבל לגמרי . הבעיה בבדיקה מבחינתי הייתה הציפייה הדרוכה לפני הבדיקה עצמה לאור כל מה שמדברים וכותבים עליה.
    הבדיקה היא מאוד אינדיוודואלית ואישית לכל אחת כך שקשה להגיד בצורה חד משמעית איך היא אלא מתוך חוויה אישית של כל אחת.
    מה שכן זו בדיקה מהירה ולפני שזוכים להרגיש לחץ את כבר בחוץ אני עברתי את זה ברמת גן אצל גוטנרייך (בטח טעיתי בשם :-). בכל אופן בהצלחה
    ואני לקחתי חופש סתם בשביל הכיף למה להיות בלחץ לחזור לעבודה
  • תודה על התגובות...קצת נרגעתי
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה