אז שתיתי שמן קיק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ומחכה לישועה...............................
    מקווה שזה יהיה בשעות הקרובות כי כבר אין לי כוחות.......
    שבוע 41+ ולא בא לי זירוזים לא טבעיים
    אוף!!! נמאס כבר!!!
    רוצה לראות את המלאכית בידיים שלי כבר
    למישהי יש נסיון עם זה?
12 תגובות
עמוד 1
  • צר לי, אני הגעתי לשבוע 41 + 3 ושום דבר שעשיתי לזירוז לא עזר לי... ואם לא הייתי עושה זירוז כנראה עד עכשיו הגברת עוד הייתה אצלי בבטן

• זירוז דרך הנרתיק, כואב?!
    אמאל'ה, אני מתה מפחד!!!!
    מותר לי לבקש זירוז דרך הוריד במקום? פליז תגידי שכן...........
    כולי בלחץץץץץץץץץץץץץץץץץץ.
    הלפ!!!!!!!!
  • שיהיה בהצלחה
    [

• הית אצל רופא - יש לך פתיחה? אם כן תבקשי סטריפינג

קישטא!!!!!
    [

• זירוז באמצעות נר פי ג'י זה מה שאני קיבלתי.. ולא כי הייתי בשבוע גבוה אלא כי היתה לי רעלת קשה לקראת הסוף

• קישטטטטטטטא
    שיהיה בהצלחה בידיים מלאות לידה קלה ומהירה

• הבנתי שיש זירוז גם דרך הווריד
    וגם אופציה לזרוז עם בלון מיוחד שמביא לפתיחה מלמטה

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • הייתי בביקורת ויש פתיחה ממש מועטת של חצי אצבע ומחיקה של 50% אבל עברו מאז חמישה ימים...
    התחילו לי כאבי בטן בגלל השמן, מקווה שזה איזשהו סמל לבוא הצירים...
    ותודה לכולן...
    אתן מתוקות! ממש מחמם את ה-!!!
    ועוד שאלה:
    נניח ואני מקבלת זירוז, אפשר לקבל לפני אפידורל גם בלי פתיחה?
    להקדים רפואה למכה... כי שמעתי שצירים לא טבעיים המגיעים מנר או פיטוצין הם כואבים יותר אז למה שלא לקבל אפידורל לפני?.

שוב תודה.
  • קודם כל שיהיה המון בהצלחה.

לגבי האפידורל זה תלוי במדיניות של הבית חולים.
    יש בתי חולים שנותנים אפידורל רק לאחר פתיחה של 3. ויש כאלו שנותנים ישר
    [

• לפי מה שאני יודעת עד פתיחה 3 לא נותנים אפידורל
    אבל... אני הייתי בדיוק כמוך שבוע 41 בלי פתיחה בכלל ובלי שום ציר
    הלכתי לביקורת הריון עודף השאירו אותי לאשפוז והציעו לי זירוז דרך בלון פחדתי פחד מוות והעדפתי לחכות לבוקר רק שהנסיך החליט לרחם עליי והצירים הגיעו לבד בלילה אולי מכל החיטוטים של הרופאים
    אז... הכל עוד יכול להיות
  • בלון זה לא נעים. עדיף כבר פיצוטין. והצירים לא יותר כואבים, כי ציר תמיד ציר.

בכל מקרה - המלצה לנסות לעלות מדרגות. ואני שמעתי גם על מסאג' בכף הרגל (רק אצל מי שיודע מה שהוא עושה) כלוחצים על מקום מסוים, הצירים מתחילים מיד (למדתי על זה בהכנה ללידה בלידה הראשונה שלי, אז זה לא בבלאט).

שיהיה בהצלחה.

לנסיכה יש מועד שהיא החליטה ולא יעזור כלום...
  • אני קיבלתי זירוז בגלל שהעובר לא זז ועשו לי פתיחה עם האצבע. תוך כמה שעות הגיעו צירים כואבים מאוד!!!!!!!!!!!!!! אחרי כן הגיע המושיע הגדול- האפידורל!!!! איתו עברתי חוויה נעימה ולא כואבת בכלל, אבל איטית של צירים. 12 וחצי שעות אחרי הצירים הגיח לעולם המלך של חיי- בני הבכור שמואל.
    מקווה שהלידה תגיע בקרוב מאוד וכפי שחלמת עלייה וכמובן עם מינימום כאבי צירים- לידה קלה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה