היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי ראתה בחנויות? ראיתי שמוכרים באינטרנט אבל אני מעדיפה לראות (לגעת יותר נכון) לפני שאני קונה.
תודה
18 תגובות
עמוד 1
בזמנו דווקא ראיתי בחולון אם זה עוזר לך.
אני ראיתי אצלנו באיזה חנות אבל יקר 180 ש"ח
אני מב"ש אז זה רחוק לי...
ענבל - זה חנות רשת או מקומית?
[
יש בפייסבוק את "מצעים ונהנים". מכירה?! גם עושים ירידים מידיי פעם, מכירות בקניונים, מרכזי ערים אבל לא בטוחה שהם מגיעים לדרום וגם עושים משלוחים, במקרה הכי גרוע. תנסי לדבר איתה, אם נשאר לה דרדסים.
היי אם את מאזור הצפון אז יש את החנות MY BABY בירכא קניתי ב-150 ש"ח כולל ציפה
לא, אני מבאר שבע... אוף
אני הזמנתי ממצעים ונהנים יש את הטלפון בפייסבוק ואני מאוד מרוצה הזמנתי שני סטים למיטה זוגית ושני סטים למיטת ילד אחד מהם של הדרדסים סט מהמם ואני יכולה להגיד שהאיכות ממש טובה כבר עברו מספר כביסות ..... כדאי להזמין בזוגות !
מה גם שמביאים את הסטים עד הבית לללא דמי משלוח אני באמת מרוצה ! [/]
חברה שלי קנתה אותם בשוק רמלה לוד ב-100 ש"ח.
דווקא ייצא שהם די איכותיים...
אולי שווה לנסות שם.
שלום אתי, אתמול נכנסתי לאתר שלהם דרך הפייסבוק וזה באמת נראה אחלה