היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום יש לי תור לניתוח ליזר בעיניים. אני יודעת שזה פשוט, אבל אני מתה מפחד, במיוחד שאני צריכה לטפל בשני ילדים קטנים. תחזיקו לי אצבעות שזה יעבור חלק ובלי תופעות
35 תגובות
עמוד 1
יו איזה יופי...שיהיה בהצלחה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
[
בהצלחה
בהצלחה בהצלחה בהצלחה!!!!!!!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשעה טובה!!!!!!!!!!!!
איזה כיייייייף בהצלחה
בהצלחה חומד!!!
בהצלחה
בהצלחה ממי שלי. אוהבת אותך המון ויודעת שהכל יהיה בסדר!
בהצלחה מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאמי רציתי להגיב לך ולא הספקתי... שמחה שאת אחרי ושהכל בסדר!!!
איזה כיףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ישששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה!
איזה יופי מאמי!!!!! הכי כיף לראות את העלים שבעצים ממש HD נכון??
רק עכשיו אני רואה את השרשור
לא ראיתי את הלפני רק את האחרי ושמחה לשמוע שעבר טוב מאחלת לך 6 6
איזה יופי, שמחה שהכל בסדר ושאת אחרי!
YAY..... [
חחחחחחחחחחחחחח ענבל!!!! HD !!!! בול מה שהרגשתי כשהייתי שמה משקפיים (ככה ביומיום אני בלי)
מאמי תרגישי טוב
תרגישי טוב ושתחזרי לעצמך מהר
לט ידעתי בכלל שעשית ניתוח... שמחה שהכול בסדר ב"ה ועבר תקין.... יש הרבה מסביבי שעשו ומאוד מרוצים זו רמת חיים אחרת
וואיייייייייייייייייייי מזל טובבבבבבבבב תתחדשי מאמי... איזה מספר וצילינדר היו לך?? אני ממש תחתיות ערק אבל אני דיי אוהבת משקפיים ומתההההה מפחד מהניתוח...
בננות, תודה רבה, רבה! אין עליכן, מדהימות אחת, אחת
אמרתי לך שאין לך ממה לחשוש אני מצטערת שלא עשיתי את הניתוח לפני החתונה כי עדשות אני לא שמה לא נוח לי ואני דומעת המון תוך כדי אז פשוט לא ראיתי טוב את הרחבה חחח