היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את הביץ קנינו במחיר לא זול במיוחד ומדובר בבית די ישן אך עם פוטנציאל שזיהינו מיד.. הבית די גדול 3 חדרי שינה למעלה ומטבח גדול עם חדר שירות גינה קטנה מקדימה גינה ענקית מאחורה בקיצור אחלה בית
כבר 3 שבועות אנחנו בשיפוצים ואני לא נושמת כל בחירה ממש קשה לי כל כל הרבה דגמים, צבעים, מרקמים עשינו הכל חדש כולל ריצוף, שירותים מקלחת, דלת כניסה, דלתות פנים אז תבינו כמה בחירות בקיצור סוג של הרסנו ובנינו את הבית מחדש
עם כל התקנה, של מטבח, של שיש, של קרמיקה, של ריצוף אני מרגישה לא טוב זה קשה לראות את הבחירות מתממשות ולייחל שהייתה בחירה טובה
כשהתקינו את השיש הייתי בטוחה שאני על סף התקף לב כי בחרתי בצבע די חריג (אפור כהה היגוע בכינויו אפור הייטק) ובסוף יצא יפה
כבר החלפתי פעמיים ידיות לדלתות פעמיים ידיות למטבח החלפתי את הקרמיקה הלבנה במקלחת ממט למבריק ועם כל בחירה אני מרגישה חסרת ביטחון
אני סומכת על הבחירות של בעלי אבל אני גם רואה את התמונה בכללותה, אני לא בטוחה שהוא גם
בקיצור איבדתי את הצפון מרוב בחירות ושלה ההרכבה והיישום הורג אותי אני מאוד ביקורתית...
בינתיים אני מקבלת פידבקים חיוביים מאוד על הכל ועדיין אני מרגישה מתוסכלת...
מה עובר עלי, אני לא יודעת "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
10 תגובות
עמוד 1
וסורי על השגיאות אין לי אנטרנט אלא רק באייפון "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מאמי, אני לגמרי מבינה אותך
למה את לא מאמינה בעצמך?
יש אתר באינטרנט שאת יכולה לראות עיצובים - קודם מסתכלים על כל מיני עיצובים ואח"כ בוחרים מה מתאים, חבל להרוס ואח"כ לאכול ת'לב [email protected]
בתכלס, זה באמת שטויות אבל זה עושה טוב על הלב לדעת שמוציאים כסף, מעצבים ומרוצים... ואני מרוצה לעת עתה אבל שוב... מרגישה כמו כובד כזה.. יותר קל לשדרג מאשר לבנות הכל מחדש... כי זה מה שעשיתי עד עכשיו
ושוב, אני סתם מאוד, קצת המון, ביקורתית... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני כלכך מבינה אותך, גם אנחנו עברנו בפברואר לבית חדש, אמנם מקבלן אבל הוא לא נתן כלום, הכל בסיס, הכל חרטא, את הכל קנינו חדש והזדכינו - מריתוף, דרך דלתות, ועד האלומיניום, הכל הכל...כל בחירה היתה כאילו, כל העולם על הכתפיים שלי, עד שלא ראיתי את ההזמנה בשטח, לא נשמתי. אבל למדתי, שאני צריכה לחיות עם הטעם שלי בסופו של דבר ואם אני בחרתי משהו, אני לא חושבת על זה יותר, עוברת למשימה הבאה. תנסי לסגור הזמנה ולעבור הלאה, לא "להתקע" עליה.
הכל יסתדר אוטוטו....בשעה טובה על קבלת המפתח והכניסה לבית
מבינה אותך
הי, טוב אז אתחיל וזה בטח יהיה ארוך:
אנחנו בונים בית מהיסוד, וטפו טפו טפו אחרי שנה של בניה שבה התעסקתי כמעט אך ורק עם זה, ואחרי ים ענק ואינסופי של קשיים ועוגמות נפש ורמאים מכל כיוון, אנחנו עוברים השבוע לבית!!!! על הכתפיים שלי היה לא רק לחשוב ולבחור אלא גם לבצע- בנינו לבד, רק אנחנו מול בעלי מקצוע, בעלי כמעט ולא יכול היה להיות נוכח בגלל העבודה, והרגשתי כמו מנצח על מקהלה, שצריך לתאם בין כולם. היה קשה בטירוף, והיה הרבה בכי וכאבי לב. עד שסופסוף סיימנו את השלד והתחלנו עם דברים יפים לקח לנו כל כך הרבה זמן וכוחות, שכבר הייתי פשוט מאושרת מהעובדה שסופסוף דברים מתחילים להראות. וברוך ה' עד עכשיו אני מרוצה כמעט מהכל.
מישהו פעם אמר לי משהו מאוד נכון: מחקר הוכיח שככל שיש לנו יותר בחירה בחיים, אנחנו פחות מאושרים. תחשבי על זה....
בכל אופן אני בגישה שאת לא הולכת לבנות כל יום, ואם בחרת משהו והוא לא לטעמך, זה הזמן להחליף. כמובן שצריך גם פרופורציה ולא להתחיל לפזר כספים לחינם, אבל כן, אני חושבת שעשית בשכל שהחלפת ידיות שלא מצאו חן וכו'.
יחד עם זאת- יש כל מיני טיפוסים של אנשים ואת כנראה מהסוג שפחות שלם עם עצמו וממשיך להתלבט גם אחרי שבחר. וזה בסדר. אבל תלמדי את עצמך להתמודד עם זה. תקבלי החלטה מודעת שאחרי שבחרת את מניחה לדברים ועוזבת את זה. עבר זמן, באו והתקינו ומשהו לא לטעמך? קורה! תרשי לעצמך לא לאהוב, אל תשכנעי את עצמך שזה יפה כשזה בעצם לא, תקבלי החלטה האם את חיה עם זה או מחליפה, ולכי עם הבחירה בלי התלבטות. העיקר לא להמשיך לחשוב ולטחון לעצמך כי אחרי הכל זה מה שמחרפן אותך.
אני מאוד מאוד מבינה לליבך וכל מה שאת מרגישה נשמע לי הכי נורמלי בעולם.
תנסי להודות על מה שיש, ולא להסתכל על הכוס הריקה, והכי חשוב- שיהיה לך בשעה טובה עם הבית ושתגורו בו בבריאות, באושר ובכיף!!!!