היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זאת הגזמה להכין מרק בצל וערמונים? ממש בא לי מצד שני מפחדת שאני משתוללת יותר מדי עם האוכל כשקצת מרגישה יותר טוב תחליטו בשבילי
10 תגובות
עמוד 1
אם זה טעים לך "תשתוללי" על זה - בתיאבון!!!
בצל? ערמונים? מה הקשר בינהם?? חחח
על אחד במרק טעים בפני עצמו.. אבל ביחד?? שלא יעשה לך בחילה אני דוקא אוהבת ערמונים בבשר
זה מרק מדהים, מדהים, מדהים. הכנתי בחנוכה כשהמשפחה של בעלי הייתה וכולם כל כך התלהבו ולא נרגיו עד שהסיר נגמר. אני תמיד מכינה לאירוחים ומתכננת להכין לסדר.
אם בא לך ואת אוהבת את זה לכי על זה!!!
כשהתחלתי להרגיש טוב והבחילות עברו לי "השתוללתי" עם האוכל ונהניתי מכל רגע. [/url
להשתולל עם אוכל?? זה מרק! זה מים עם ירקות...
אלה אם כן את שמה שם הרבה מלח....עם זה לא כדאי להשתולל בלי קשר להריון
לחתוך את הבצלים לרצועות ולשים בסיר עם שמן וכפית בוכר. לערבב עד שהנפח יורד והבצל מתחיל לשנות צבע. להוסיף מים ותבלינים - פפריקה, אבקת מרק בצל, מעט סויה. מלח ופלפל. לבשל עד שהבצל אך, כאשר הוא רך לחתוך את הערמונים ולהוסיף לסיר. לבשל עוד עשר דקות להתאחדות טעמים.