היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות! אני במעקב ביוץ כרגע חודש הבא כנראה תיהיה לי הזרעה... אני יזכיר לכן קצת! אצלי הכל היה תקין לבעלי בעית זרע בינונית! כל הקטע שעד לפני 4 חודשים היה לי מחזור כל 33 ימים ותמיד היה זקיק מוביל ורירית 10 בזמן האחרון אני מקבלת מחזור כל 45 ימים!!!! ואני במעקב ביוץ אני כבר ביום ה20 ואין זקיק מוביל ולפי הבדיקות דם הם לא רואים שהיה ביוץץץץץץץץ!!! אני כבר מיואשת! יש לי שאלה! הכדורים או הזריקות שנותנים להשארת ביוץ מעבים גם את רירית הרחם? והאם בכלל הם עוזרים?.?
8 תגובות
עמוד 1
בובה האיקקלומין לא עושה טוב במיוחד לרירית הרחם ולכן לא מומלץ לקחת אותו יותר מ-3 מחזורים. אני יודעת שכשהזקיקים גדלים הם מפרישים חומר והרירית מתעבה. נשמה את נשמעת בלחץ וזה לא בריא לך ויכול לטרפד לך את הטיפול, תנסי להירגע ולדרוש תשובות מהרופא שלך!
אין לי כבר כוח!! אני מיואשתתתתתת! איך זה שגם פתאום לי נהיתה בעיההה? כל כמה ימים אני באולטרסאונד וזריקה! ואני רוצה כבר להתחיל הזרעהההה!!!!
אז איזה כדורים או זריקות גורמים לזקיקים לגדול??חוץ מאקלומין הזה
טליה יפה שלי, קודם כל, שיהיה בהצלחה!!!! לא הבנתי אם את לוקחת משהו, כדורים או זריקות? האיקקלומין באמת יכול לפגוע ברירית הרחם ולגרום לה להיות דקה... כשאני לקחתי זה דווקא לא השפיע על הרירית וגם לא השפיע על הזקיקים. בזריקות זה אחרת.. מאמי את חייבת להיות רגועה!! אני יודעת שזה קשה אבל אין ברירה... אולי זה גם מה שגורם לך לאיחור במחזור. חוץ מזה שהגוף שלנו לא מכונה ודברים יכולים להשתנות, זה לא אומר שיש לך בעיה. אם את צריכה משהו, תרגישי בכיף לפנות
נושנוש גם אני התגעגעתי אני לא לוקחת כדורים או זריקות כרגע אני רק במעקב ביוץ החודש. כנראה חודש הבא תיהיה הזרעה
עושים לי אולטרסאונד וזריקות לראות את רמת ההורמונים יש לי שאלה הזריקות פוגעות ברירית הרחם???? אין לי כבר כוח עוד לא התחלתי טיפול אני רק במעקב ואני מיואשתתתתת
איזה זריקות עושים לך? או שהתכוונת לבדיקות דם? הזריקות לא פוגעות ברירית עד כמה שידוע לי.. האיקקלומין כן. מאמי את חייבת להיות סבלנית, הדברים האלו לוקחים זמן!!! וזה כרוך בהרבה ריצות לבדיקות ואין מה לעשות... הרי אנחנו מוכנות לעשות הכל בשביל ההריון המיוחל!!!!! נכון שהדרך קשה אבל התוצאה שווה את זה בהחלט
התכוונתי לבדיקות דם יפתי את צודקת יפתי אין לי כבר סבלנותתתת אני רוצה כבר להתחיל הזרעהההה אני נורא אופטימית ויודעת שזה יצליח בעזרת השם רק רוצה להיות בזה כבר אוהבת מאמי