המלצה לספר ליולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

חברה טובה ילדה

והיא רוצה ספר על גידול תינוקות

למי יש המלצות לספר הכי טוב והכי עדכני?

תודה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

5 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית מאוד אהבתי את הספר "המדריך הישראלי להריון ולידה" בצבע אדום

• "הלוחשת לתינוקות", ולגיל יותר מאוחר: "הלוחשת לפעוטות".

• הלוחשת לתינוקות, לנושאי חינוך, כל עוד היא לקוחת בעירבון מוגבל את העצות הבעיתיות שלה בנושאי הנקה.
    אם מה שהיא מחפשת זה "הוראות הפעלה"- כל שלבי ההתפתחות ומה אמורים לעשות בכל גיל יש את: המדריך השלם מגיל לידה ועד גיל חמש. (כחול עבה מאוד). ושוב, כדאי גם אותו לקחת בעירבון מוגבל, כי לא כל הילדים קראו את הספר...

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה מהממים שלא תמצאי בשום מקום אחר.
    www.bellababy.co.il
  • את באמת רוצה ספר טוב?
    אז יש את הספר של הרב פינקוס בנושא החינוך והוא מסביר כ"כ יפה כל מיני סיטואציות חינוכיות איך להתמודד ומה לעשות מגיל ממש קטן ועד איך סוף.
    הכתיבה מאוד קלילה וזורמת המובנת לכל אחד, אבל סתם שתדעי שמדבור בספר דתי כך שמי שאין לו קשר לדת, הספר לא ידבר אליו....
    הייתי ממליצה לך ספר אחר, אבל אמרת שהיא כבר ילדה, אז אני חושבת שאת צריכה משהו שיותר קשור לגידול ילדים וחינוך מאשר מהלך ההריון ותפקודו.
    בהצלחה בבחירת הספר :)
  • הספר הכי טוב - תחושב הבטן של אמא.
    אני מאמינה בתחושות הבטן וללכת עם מה שהלב אומר, לא כל הילדים מתפתחים בהתאם לספרים. ולשב לעשות "ששששששש" במשך שעה לא עובד על כולם.

אמא יודעת הכי טוב מה מתאים לילדים שלה
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה