בנות...עדכון אחרי פרופיל הורמונלי............. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות!!!
    ברוך ה' היייתי אצל הרופא!! והוא אמר שהתוצאות של הפרופיל הורמונלי תקינות!!
    הרופא נתן לי לשתות כדורים: איקוקלמין...משהו כזה..מישהי יודעת מה זה הכדור הזה במדוייק.??מה התופעות שלו וכו...

מה בדיוק השלבים אחרי פרופיל הורמונלי??

תודה על העזרהה צדיקות!!! שנשמע רק בשורות טובות!!!:):)

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני שמחה שהפרופיל ההורמונלי שלך תקין.
    דבר שני, איקקלומין זה כדור שמחזק את הביוץ וגם מעקב אותו, יש הרבה תופעות לוואי וכדאי לך להסתכל ברשת כי אני לא יודעת לפרט אותם.

אחרי הפרופיל ההורמונלי בטח ישלחו אותך לבדיקה ביום ה-21 של המחזור לראות האם היה ביוץ (עלייה בפרוגסטרון) ואולי גם ישלחו אותך למעקב זקיקים, לעקוב אחרי הביוץ.

בהצלחה!

רותי
  • בס"ד

הבנתי...אז זה אומר שזה מעקב את הביוץ כי באמת כנראה הביוץ נופל בשבעה נקיים..

תודה רבה נשמהה!!!:):)

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • אם הביוץ בשבעה הנקיים אז הכדור אמור לדחות אותו, אבל כדאי לך גם לעשות מעקב זקיקים כדי להיות בטוחה שהכדורים עוזרים לך.
    ויש מצב שבגלל הכדורים יהיה לכם הפתעה כפולה!!!!!
    רותי
  • קודם מעקב זקיקים ו אחר-כך בדיקת פרוגסטרון ככה לי יסבירו,בהצלחה רבה מאמי.
  • היי,
    רציתי לשתף אותך שגם אני נמצאת כרגע באותה סיטואציה פחות או יותר. אחרי שנה של ניסיונות הרופא נתן לי לעשות פרופיל הורמונלי... ולפי מה שהוא אומר ההורמונים שלי קצת נמוכים, אך חוץ מזה השאר תקין. הוא נתן לי לקחת חמישה כדורים של איקקלומין מיום השלישי- רביעי למחזור פחות או יותר וביקש שאני אגיע לאולטראסאונד כיומיים אחרי נטילת 5 הכדורים לשם מעקב אחר הביוץ. לשמחתי היה זקיק יפה בצד שמאל וכמה קטנים בימין. אני אחרי הביוץ מחזיקה אצבעות. רציתי לשאול אותך אם הרופא ביקש שתחזרי למעקב זקיקים אחרי שתקחי את הכדורים? שיהיה המון בהצלחה!!
    אפי

אפי
  • בס"ד

היי אפי!! גם אני מחזיקה לך !!

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • היי אביה,
    גם לי הוא אמר אותו דבר, אם אני מקבלת אז לחזור ואם לא אז מזל טוב!
    אני מחזיקה לשתינו אצבעות והלוואי שזה יהיה החודש. אגב אני התחלתי מחזור ב8 לחודש, ואני אשמח לשמוע איך הולך.

אפי
  • בס"ד

אני קיבלתי מחזור ב12 לחודש...אבל...אני מתחילה את הכדורים רק חודש הבא...כי הוא אמר שצריך להתחיל אותם ביום החמישי למחזור..ואני הלכתי אליו שהייתי ביום התשעי למחזור..
    אשמח לעדכן ולהתעדכן גם מממך!!!!
    בשורות טובות אמן!!!!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • בס"ד

שלום בנות יקרות אספר קצת על עצמי בת33 +1 בן מקסים שנולד אחרי כמעט 5 שנות נישואים גם אני לקחתי איקקלומין וברחמיו של ה' יתברך ה' הצליח לנו ונקלטתי בבן שלי אני אשה דתיה שומרת מקווה ברוך ה' וגם אני פיספסתי את הביוץ מקווה שיהיה לכם בשורות טובות אמן .

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • בס"ד
    ברוך ה'!!
    ישועת ה' כהרף עין!!
    אני מקווה שגם המזל שלנו יצליח...ושלא נצטרך לעבור עוד מסע של בדיקות...
    אני גם חודש הבא מתחילה את האיקקלמין..בע"ה שנעבור את זה בבקלות ובהצלחה!!
    תודה רבה על החיזוק!!!:)

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה