מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר?!?!?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכשיר מתנה, בהחזר מלא?!?!?!?!!?

כאילו מה, עשו אותי מקלקר אני לא מבינה?!
    או שאתם נותנים מכשיר והוא במתנה, או שהוא לא במתנה!!!

7 תגובות
עמוד 1

• אני אסביר:
    כל דף יש תמונה של מכשיר וריבוע כסוף שמגרדים
    גירדתי ובאחד מהם יצא "מכשיר מתנה"
    ולמטה כתוב "בהחזר מלא, לעומדים במדרגת הבסיס ובהחזרת מכשיר ישן"
    עכשיו לא איכפת לי להחזיר את המכשיר, ולפי מה שבדקתי אני עומדת במדרגת הבסיס, אבל מה זה ה"בהחזר מלא" הזה?! אז אומר שהמכשיר לא במתנה?!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• הכוונה בהחזר מלא כאילו מחזירים לך את "הכסף" לא לוקחים על המכשיר
    להפך זה טוב!!! תתקשרי לחברה

• אה כן?! בטוחה?!!?
    טוב אני אברר את זה

• אני מכירה את סמסונג גלאקסי הראשון וS2 ואני ממליצה עליו בחום - מכשיר שאין כמוהו!

• סורי להגיד לך אבללל

אין מתנות נשמה!!!!!!!

הכל בכסף.. בייחוד בחברות תקשורת שמנסות לעשוק אותנו!.

אם תדברי 1500 יחידות בחודש, אולי יהיה לך החזר, בקיצור
  • בהחזר מלא זה אומר שלוקחים לך על המכשיר 100 שח לחודש (לדוגמא) בכרטיס אשראי ואם את מדברת מעל X כסף אז מחזירים לך את אותם 100 שח כזיכוי בחשבונית.

זה תכלס יוצא חינם, אבל רק בתנאי שאת מדברת מעל סכום מסויים או מעל כמות דקות מסויימת וגם גובים מכרטיס האשראי (תופסים מסגרת של מלוא עלות המכשיר)

זאת הסיבה שאני לא משדרגת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה