-
וואיי..חתיכת סיפור ריגשת אותי מאוד לאורך כל הסיפור!!
דבר אחד אני יכולה לאחל לך שבעזרת השם עוד החודש תזכו להיפקד!!!!!
המתנה=מתנה...
לנו לקח 8 חודשים כל חודש הייתי אומרת הינה החודש והייתי מתאכזבת אבל בסוף הגיע החודש הזה שקיבלנו את המתנה....
בקרוב מאוד אצלכם!!!
-
וואווו ממש ריגשת .
גם אני עברתי סיפור כואב של הריון מחוץ לרחם
שדפק לי את החצוצרות וכמעט גרם למותי
נפלתי לתוך בור ומזלי שהיה שמה חבל הצלה
( תרופה פסיכיאטרית ושיחות עם פסיכולוג )
כל אחד וה״בסטה ״ שלו .
כואבת ככל שאפשר וגם שמחה ככל שניתן
הרמתי את עצמי ופניתי לרופא פוריות מקסים
לא שמעתי בקול הגניקולוג פשוט דרשתי את
מה שמגיע לי וזה טיפול !!!!
בכל מחיר !!!! אז קדימה לנסות ולהשיג רופא
טוב שמתעסק בפוריות כי השנים לא מטיבות
עם הביציות
ולהמשיך וחצעוד קדימה ! לא להסתכל אחןרה !
מה שהיה היה ונשכח ועוד ישכח כשתסתכלי
על הילד/ה שלך !
בהצלחה מאמי !
נ.ב כל הכבוד על הסיגריות שאפוווווו
ההצלחה מתחילה באמונה !
בה-צ-ל-ח-ה אורטל
[
-
נשמה!!כולי צמרמורות!!ומאחלת לך שבעזרת ה׳ יתברך תפקדו עוד החודש הזה!!שתזכו לישועות ולחרות אמיתית אמן!!!לא סתם הדברים האלה ״נופלים״ עלינו..הכל מחושב ומכוון מלמעלה..אני נדואה שנה ושלושה חודשים ומאמינה בלב שלם שהכל לטובתי ולטובת בעלי..נכון צריך לעשות את ההשתדלות שלנו ולהיבדק אבל ברוך ה׳,כשזה צריך להגיע זה יגיע!!!אשרייך על האמונה ומקווה לשמוע 76338374 שורות המבשרות את ההצלחה לסיפורך!!!חיזקת אותי והגברת אצלי את האמונה.. ועל כך תודה!!!
ובע"ה נעשה ונצליח!!
"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
-
מאמי,
אני קוראת את הסיפור שלך ואני עם דמעות בעיניים.....
אני מבינה טוב מאוד מה עברת,
גם לי היה cin (בדרגה 3!!!!!) ואני יודעת כמה זה יכול לזעזע אותך כששמעת שיש לך את זה...
אני יודעת מה הקושי של לעבור את הקוניזציה, מה הקושי של הביקורות והבדיקות החוזרות בשביל לוודא שזה לא חוזר חס וחלילה... והכי אני יודעת כמה זה מפחיד ואת מרגישה כאילו חרב עולמך...
במקביל לניתוח עברתי גם פרידה קשה מהחבר הקודם ואת בטוח יכולה להבין איזה תקופה של סיוט שלא נגמר עברתי.
מאז עברו 3 שנים, המעקבים והבדיקות יצאו תקינים ברוך ה׳ ובמקביל הכרתי את בעלי.
התחתנו ועוד לפני החתונה זרקתי גלולות והתחלנו לנסות..
ואחרי חצי שנה שלא הלך עשינו בדיקת זרע שיצאה ממש ממש לא טובה. בנוסף לזה, אני פוליציסטית שלא מבייצת בכלל ללא עזרה של הורמונים.
התחלנו טיפולי פוריות וברוך ה׳ היום אני בהריון אחרי כמה אכזבות ונסיונות כושלים.
מה שאני רוצה להגיד זה שלכל אחד באמת יש את החבילה שלו...
יש משהו במה שהרופא אמר לך, הצלחת להרות לבד!!!! זה משהו שלא כל אחת מצליחה ואת צריכה להודות לאל על כך!!
אני לא הייתי מחכה שנה כמו שהוא אמר בשביל לעשות בירורים,
את צריכה לבדוק שהכל התנקה כמו שצריך אחרי ההפלה ושהבטא התאפסה אם לא בדקת.
הכי חשוב תהיי רגועה, נכון שקשה ליישם ומי כמוני יודעת את זה אבל כל דבר קורה בזמן שלו..
אני מאחלת לך שתיקלטי להריון תקין ומלא ל 9 חודשים במהרה!!!
-
תודה רבה לכן. הרבה מעבר למה שציפיתי.
העובדה שקראתן הכל מרגשת שלעצמה.
יש משהו נדיר בהזדמנות הזו של לקבל חיבוק מאדם זר שמכיר את המקום הכי כואב שלך. ואותו בלבד.
כמו שציינתי הסיפור שלנו הוא לא טרגי, אני כמעט בטוחה בזה מהסיבה הפשוטה שהוא עוד לא נגמר, אנחנו מנסים חצי שנה, ותלוי באיזה יום את קוראת את החצי שנה הזו, יש ימים שזה נשמע ממש מעט זמן
ויש כאלה, ובכן, שלא....
החום והאהדה שלכן מחייבת אותי להתוודות: לרוב "צחקתי" על נשים שמגיעות לכל מיני זירות אינטרנטיות כדי למצוא בהן מרגוע.
אני מניחה שהצחוק הזה היה על חשבוני.
אתן מנה גדושה של שוקו ועוגיות ביום חורף קר. בדיוק מה שהנפש והגוף צריכים.
כי אתן חוות ומכירות את המקום הזה שהשמש מחפשת חורים כדי לזרוח בו.
ועל כך אני מודה לכן.
היום בדיוק סיימתי את ימי הפוריות שלי. כולי תקווה שהימים האלה יהיו מפרים ושהאביב הזה הוא יותר מסימבוליה של עיתוי. שתהיה זו באמת תקופה של התחדשות.
אמן כן יהיה רצון.
maya s
-
אני מצרפת קצת טיפים על כניסה להריון.. אני מאד מקווה שיעזור, בהצלחה
כניסה להריון
-
היי , לכל אחת כאן באמת יש את הסיפור שלה, וכולנו כאן כדי לתמוך ולקבל תמיכה.
ולדעתי זה הכי קל כי זה אנונימי, כל אחת כאן יכולה להיות אחותי, חברה שלי, קרובת משפחה ואנחנו אפילו לא יודעות... וזה מה שהופך את זה לקל יותר.
אני לא חושבת שהבדיחה על חשבונך , אני חושבת שפשוט לא ידעת כמה זה יהיה נוח, קל ופשוט יותר לשתף אחרות, זרות שלא מכירות אותך...
אני נכנסתי להריון אחרי חצי שנה של ניסיונות ולי זה היה נראה כמו נצח, כל חודש הייתי יוצאת בהצהרות של אני מיואשת ולא בא לי, כי כולם סביבי נכנסו בחודש הראשון.
לעומתי אחותי הגדולה כבר מנסה כמעט שנתיים בגלל שבעלה הוא כמעט עקר, אז יום כן ויום לא היא בבית חולים מקבלת זריקות, לביוץ החודשי שקרב ובא ולצערי עדין אין תוצאות, יש לה המון רגעי שבירה וכמו שאמרת היא מרגישה שזה מרוץ של להיכנס להריון... ולא התוצאה עצמה.
את כתבת שאת בודקת ביוץ, ועושה סקס אינטרסנטי וכאן הרגשתי שאני חייבת לכתוב לך.
בעזרת השם שהחודש תכנסי ולא תשתמשי במה שאני אומר לך, אבל העצה היחידה שלי אליך היא לא לספור ביוץ ולא מקלות, ולא ימים, ולא לעשות סקס לצורך הבאת ילד.
תחשבי שאת הרע מכל עברת, וברוך השם להכנס להריון הצלחת כבר פעם אחת.
אני ספרתי, חישבתי ונתתי לבעלי להרגיש את הלחץ שלי, ודווקא בחודש שויתרתי ואפילו לא קיימתי יחסים כל יום, והייתי חולה בזמן הביוץ {כך לפחות חשבתי שזה זמן הביוץ} ואמרתי לבעלי שלא בא לי שוב סקס סתמי, ועשיתי רק שבא לי, ובדיוק באותו החודש המחזור לא הגיע לשמחתי...
כתבת שאת מאמינה בה' ואת שומרת נידה, אז את בטח יודעת שמי שמאמין לא מפחד... וכן זה לא קל להגיד ולא קל לבצע, ואני חושבת גם שכמה שאת מעריכה את הרופא שלך, תקבעי לך דד לין שמבחינתך את חייבת להיות בהריון מכוח האמונה, ותקבעי תור לרופא פוריות בעוד חודשיים מעכשיו למשל ותראי איך שברוגע ובאמונה שלמה יהיה לך הרבה פחות לחץ והרבה יותר קל...
ואם חס וחלילה לא, אז לפחות את יודעת שעשית עוד צעד לעבר התינוק ויש לך תר לרופא.
אגב הפחדים והחששות חוזרים לפני כל בדיקה, דופק ראשון, שקיפות, סריקה.. זה לא נגמר ולכן את חייבת להאמין באמונה שלמה, שמגיע לך להקים בית בישראל ומבטיחה לך שזה יבוא!!!
keren
-
קרן
תודה רבה. אין ספק שהשקעת זמן וחשיבה - אין זה מובן מאליו עבורי.
על אף שאני כותבת לך בימים שאני מרגישה שוב כאבי חזה (כאלה שמלמדים על בואו של מחזור נוסף שלפי האינטואיציה שלי יגיע שוב ב 9 לחודש) בכל זאת מצאתי נחמה במשפט הכל כך טריוויאלי "מי שמאמין לא מפחד".
אי אפשר שלא לשים לב שרוב הנשים שנמצאות כאן חולקות מכנה משותף אדיר - האמונה באלוקים.
אני מניחה כי הפחד של כולנו הוא לא בניסיון להרות אלא באפשרות להיכשל להקים משפחה. המשכיות.
זה לא החשק של "אני רוצה ילד" שמפיל אותי מהרגליים כל חודש. לא פחדתי שעברתי את הניתוח כי ידעתי שזה משהו שקשור אליי ישירות אבל אני לא יכולה לתאר את הפחד שעברתי את ההפלה כי זה כבר לא היה קשור רק אליי.
אני מתפללת כל בוקר, כחלק מתפילת שחרית, בעבור חברותיי.. "שתקל מעל המעוברות את צער עיבורן , ותוסיף ותיתן להן כוח כל ימי עיבורן שלא יתש כוח העובר ולא כוחן בשום דבר בעולם"....
שימי לב כמה כוח במשפט אחד האישה והעובר עצמו נדרשים לו כדי להגיע לאותו רגע לידה מיוחל.
אומרים גם בתפילה הזו "המפתח של הלידה לא נמסר לשום מלאך".
על כן אין לי ספק כי אלוקים הוא המפתח היחידי. רק בורא עולם עוסק בדיני נפשות. והאמונה שלנו אין היא אלא רק דרך לבקש את אותו כוח באמונה שלמה.
ערכת הביוץ סגורה מזה שבוע וחצי בארון יחד עם משאלות שווא.
אך כמובן שכל זה לא מייבש את הדמעות מהר והאכזבה היא חלק בלתי נפרד מהתהליך.
מתי נלמד לחבק גם אותה? :)
תודה רבה לך.
מאיה
maya s
-
מאיה יקירה שוב גרמת לי לבכות....
לפני כמה ימים אמרתי לאחותי את המשפט הכל כך מפגר, "שתיכנסי להריון, את תשכחי את כל הרע, שתסתכלי על התינוק שלך, את תזכרי רק אותו"!
ועכשיו אני מבינה כמה זה נכון ולא מכון, אומנם כל בדיקה שעוברת אני שניה לפני התקף לב , ובטוחה שהנה החלום הולך להתנפץ ואחרי הבדיקה אני בהיי מטורף...
אני כועסת על עצמי כי שאמרת שאת מרגישה שאת צריכה לקבל , וזה ממלא אותך ברגשות כל כך מעורבים בעיקר של כישלון ופחד מחסור המשכיות, הכל חזר אליי בשניה, כל אותם הלילות {במשך חצי שנה} שקיבלתי ובכיתי בסתר , כל הסביבה שמהיום שהתחתנתי חושבים שיש לי הפתעות בבטן בשבילם וכל כך מעניין אותם "קיבלת או לא"... והחלומות של כולם כל חודש, כדי שאם במקרה אני בהריון אז אני אספר להם שהם צדקו...
ואמרתי לאחותי שמנסה כבר שנתיים, ומתאכזבת כל חודש מחדש ובשנה האחרונה כל טיפול מחדש...
אני לא דתיה אבל תמיד הזיקה לדת הייתה חזקה ממני, תמיד הרגשתי שיש ה', ויש מי שמלווה אותי ולעיתים מגשים לי חלומות שלא חשבתי שיכולים לקרות...
ואני אומרת לך את זה בביטחון מלא, את תהיי אמא ותהיה לכם המשכיות, ואתם תהיו משפחה!
חס וחלילה שלא תצטרכי להגיע לזה ולהבדיל אלף הבדלות שמעתי גם המון סיפורי הצלחה וחלקם עברו נשים כל קרובות אליי, אחות של אמא שלי עם חצוצרה סתומה עברה 18 מבכנות במשך 16 שנים שלא כמו היום, היו עושים אחת לשנה ולוקחים על זה הון, והיא החליטה שהיא רוצה ונלחמה בזה והיום יש לה ילדה מדהימה בת 16.
את נכנסת להריון פעם אחת ואת תכנסי שוב, וכמו שאמרתי לך הדבר היחידי שעשיתי שונה באותו חודש שבו נכנסתי להריון הוא שלא לא ניסיתי ולא ציפיתי, האמנתי בלב שלם שגם אני אהיה אמא! {בע"ה} והאמונה היא שהצילה אותי מעצמי, הלחץ הזה, מהסביבה החטטנית ששכחה שזה לא ממש תלוי בנו...
אז תתנתקי מהכול, תתחברי לעצמך, לבעלך ותהני מהסקס ותגידי לעצמך שזה רק לשם הנאה!
ודבר אחרון אני הרגשתי גם כאבי מחזור והרגשתי שכל רגע אני מקבלת, עד היום אני עוד סובלת מדי פעם מכאבי מחזור מדומים, אז זה ממש לא אומר כלום.
וכמו שאמרתי לך תקבעי לך תור לעוד חודשיים, תחפשי רופא טוב, ואל תנסי ותראי שבסוף התור לרופא יהיה לבדוק דופק לתינוק ואם לא חס וחלילה אז לפחות תהיי צעד נוסף בדרך להיות אמא...
keren
-
ואוו מאיה ממש ריגשת אותי, אני כל כך מבינה מה את עוברת אבל אני רוצה לעודד אותך, לי בהריון הראשון לקח שנתיים יש לי בעיה של פרולקטינומה אבל עם טיפולים באיקוקלמין הצלחתי בסוף, וגם אחרי שכבר התיאשתי וחשבתי שבחיים זה לא יקרה ועכשיו בנסיונות להיכנס להירון נוסף כבר שנה וטיפולים בזריקות ומעקבי זקיקים וכבר נכנסתי להריון בחודש שעבר וכמו שלך קרה ההריון לא התפתח ונפל לבד, מאוד מתסכל ומדכא אבל צריך להרים את הראש ולהמשיך לנסות ולהמשיך להאמין בקדוש ברוך הוא שייתן לנו את המתנה הגדולה מכולן.
-
מאיה,
ראשית אני מאחלת הצלחה ובריאות!!!
אל תפסיקי להאמין, זה יקרה!!
וכן הייתי מציעה להתחיל בירור נוסף, אולי אפילו בדיקת זרע??
אחרי הכל , את בת 35, הפוריות יורדת בגיל זה.
בהצלחהההההההה
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!