היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי אצל רופא נשים וסיפרתי לו שאני מנסה להכנס להיריון ( אם אתן זוכרת סיפרתי שיש לי בעיות עם כבד שומני) והיה לי חיידק בקיבה ולקחתי אנטיביטיקה. עשיתי בדיקה דם וזה עדיין גבוה, אז הרופא התעצבן עליי ואמר לי לחכות עם ההריון כי כרגע זה לא מומלץ. והוא שלח אותי למס' בדיקות כולל גסטרו. הוא עשה לי אולטרסאונד וגינלי לבדוק את הרחם ןאחרי שהוא סיים שאלתו אותו מתי אני מבייצת והוא אמר שכנראה כבר היה לי ביוץ (הוא לא התמקד בזה כל כך) אז יכול להיות שיש לי ביוץ מוקדם . אם אוריה לקח לי שנה וחצי להכנס להריון ואני כבר מס' חודשים מנסה. אוף אני לא יודעת מה לעשות, אני פוחדת שיקח לי גם הפעם הרבה זמן והוא עוד אומר לחכות. אני כבר 5 חודשים מנסה. מה לעשות? ברור לי שאני חייבת לטפל בכבד. האם זה מסוכן כבד שומני? וחיידק בקיבה? והוא עוד אמר לי שאני מרגישה חולשה ועייפות זה בגלל שיש לי כבד שומני. מה לעשות שזה יסתדר לי ?כי אני גם מאוד מודאגת מזה
7 תגובות
עמוד 1
לא כ"כ הבנתי מדוע הוא אמר לך לחכות... בכל אופן אל תדאגי, אני למדתי דבר אחד - זה בא לבד, כשלא חושבים על זה... אנחנו מאוד צעירים (מאוד) אבל נכנסנו אחרי 3 שנות נישואים בניסיונות. ולא עשינו שום טיפולים ב"ה
שיהיה לך בהצלחה!!!!!!
לא מבינה בזה
כבד שומני את חייבת לטפל זה נושא חשוב מאד - לפי מה שאני יודעת הטיפול הוא בעיקר תזונתי. הכבד הוא המסננת של הרעלים שלנו, וכשהוא מוגדר כשומני הוא לא מסנן הכי טוב את הרעלים ולכן הגוף חלש יותר, כי יש יותר ג'יפה בגוף. כנראה לכן הרופא אמר לך להמתין עם ההריון, כי ההריון זה עוד מעמסה על הגוף.
לפחות עכשיו את יודעת שייתכן ויש לך ביוץ מוקדם, אז תוכלו לתזמן בהתאם את הנסיונות מאמי שיהיה המון בהצלחה. [