צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום יונתן מביא לי ציור מרוח ממים ואומר לי שזה ציור שהוא צייר בגן ואיזה ילד זרק אותו לשרותים.
    הסברתי לו שאנחנו חייבים לזרוק את הציור כי הוא מלא בחיידקים (וגם לשטוף ידיים כמובן).כמובן שאמרתי לו שהילד הזה היה לא בסדר, אבל כדי שהוא לא יהיה חולה חייבים לזרוק את הציור. מאז הוא לא הפסיק לבכות שהוא לא רוצה לזרוק את הציור, הוא פשוט לא הצליח להרגע מזה.
    ניסינו בטוב, ניסינו באיומים, ניסינו בעונשים, בסוף אמרנו ללכת לישון ואח"כ הוא נרגע קצת התקלח והלך לישון.
    ברור לי שההתנהגות היתה כי הוא היה עייף, אבל מה הפתרון?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
13 תגובות
עמוד 1
  • את בטוחה שהילד זרק אותו לשירותים
  • לא חשבתי על שמרדף... לא נורא, כבר בפח.
    לא יודעת איפה הגננת היתה, אני אשאל מחר את הגננות. למה שיונתן ימציא כזה דבר.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • למה איומים ולמה עונשים...?
    לדעתי פשוט לחזור ולהסביר לו ברוגע(לא יותר מידי פעמים) שהציור היה באסלה וזה מקום מאוד לא נקי
    אפשר להוסיף גם "מחר תצייר ציור חדש, תביא אותו ונתלה איפה שתרצה"

אצלי שהם מתעקשים על משהו שאני לא מוכנה לו אני אומרת להם לא יותר מפעמיים -שלוש
  • ניסיתי להסביר לו פעמיים, שלוש, ארבע פעמים הוא פשוט לא הקשיב ולא הפסיק לחפור על זה ולבכות מזה.
    ניסינו לצייר ציור אחר בדיוק אותו הדבר, אבל הוא בכה שהוא לא זוכר ב-ד-י-ו-ק איך הציור נראה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • משהו אחר שלא קשור לנושא שעליו הוא בוכה
    לא לנסות לרצות יותר מידי בכדי להפסיק את הבכי
    זה גורם ברוב המקרים להמשכות סתמית
    צריך לעבור הלאה
    אולי בשבילו זה נורא באותו רגע +העייפות שלא תורמת אבל מסר קצר וחד
    ולא להתרגש מהבכי
    אני כשיש בכי ממושך מידי מציעה חיבוק להרגיע
    ואחריו משהו חדש לעשות
  • אני לא אומרת שהוא ממציא לפעמים ילדים נותים לספר סיפורים
  • זה קצת מבאס הסיפור הזה , כי תכלס, עשו ליונתן משהו לא נעים .רמסו לו את היצירה שלו . זה מזה תחושה רעה..
    לא חושבת שהייתי מענישה או כועסת , אבל בהחלט הייתי מעיפה את הציור קיבינימט .היינו מנסים לצייר שוב, ומבטיחה לו לדבר עם הגננת .
    וואלה לא באמת יודעת מה הייתי עושה , אבל אני ממש מבינה למה הוא בכה ..
  • היה עבר, בבוקר הוא כבר לא יזכור, זו את עם ההרגשה הלא טובה אז קבלי
  • תודה בנות.

הסחת דעת לא עבדה כי אחרי 5 דקות הוא נזכר ושוב בכי והיסטריה, אבל היום הוא לא זכר כלום. לפחות זה...

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• הרעיון של איפי מעולה
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• גם אני לא הייתי מתעקשת על זריקת הציור
    טוב שהיום הוא לא זכר אותו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה