היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עוד לפני שהיא טיפלה בקטן היא אמרה לי שתאלץ להעדר עד פעמיים בשבוע בגלל בדיקות רפואיות... בלית ברירה הסכמתי ותמיד עמדתי בבקשות שלה לחופשים מעין אלו גם כשדרשה חופש באזכרות של ההורים שלה וכו' (לא הבנתי למה צריך יום חופש שלם בשביל זה, אבל מעולם לא התערבתי, שיקולים שלה גם שזה היה על חשבון זמן עבודה יקר!)
אתמול לא הגעתי לעבודה כי הבית היה על גלגלים בגלל האריזות למעבר בית וגם כי הקטן היה עם חום...
היום בבוקר היא מודיעה לי שבנוסף לשלושה ימים שהיא נעדרה החודש היא צריכה עוד יומיים שלושה לניקיונות פסח! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
10 תגובות
עמוד 1
במילה אחת - ח צ ו פ ה !!!
תעני לה את בציניות- אז את מעדיפה שהבית שלך יהיה נקי לפסח אבל לא תהיה לך עבודה??
אני מקבילה את זה נגיד לאמא שלי, היא גם מטפלת.. והיא לא מעיזה לצייץ.. המקסימום זה- אולי היא תקח את התינוקת שהיא מטפלת בה לבית שלה ותנקה קצת בזמן שהיא ישנה.. או שהיא קורעת את עצמה בערב ובלילה!! אם היא רוצה לעבוד אז כדאי שתתחיל לעמוד בתנאים שלך ולא את בתנאים שלה!! [
חוצפנית מגעילה
היא ממש חושבת את עצמה
את חייבת למצוא משהי אחרת , לא ייתכן שתרקדי לפי החליל שלה !!!