-
אותי מרגיז שאנשים מסתודדים לי מול העניים - זה חוצפה בעיני
-
יוווווו אנשים שמשחקים אותה ראש קטן!
זה הדבר שיכול לגמרי לגמור אותי!!!!!!!!
[/url
-
שמנצלים את הטוב לב שלי
-
שחודרים לי למרחב הפרטי שלי = מדברים כשהפנים שלהם ממש קרובים לשלי. אני מוכנה לתת סתירה באותו הרגע. רק לבעלולי והילדים שלי מותר לחדור למרחב שלי "ללא אישור".
[
-
אותי מעצבן אממממ טימטום
-
מיצ
[
-
בני נוער שנוסעים ברכבת/אוטובוס ושומעים בפול ווליום רעש שמתיימר להיות מוסיקה, סטייל ג'סטין ביבר
-
שמשקרים לי.
שמדברים מאחורי הגב
וצביעות.
-
שונאת נימוסים גרועים! ואני לא מתכוונת לאכילה בסכין ביד ימין ומזלג ביד שמאל - אני מתכוונת לאכילה עם פה פתוח, דיבור עם פה מלא אוכל, לעיסה קולנית של מסטיק, דיבור וצחוק חזקים מידי במקום ציבורי - כמו התיכוניסטים הערסים, עישון ליד אנשים בתחנת אוטובוס, נותני שירות שלא מחייכים ועושים טובה שעושים את העבודה שלהם..... להמשיך??
-
1. אנשים שעושים קולות כשאוכלים מרק או שותים תה חם.
2. שלא עושים כלום למען אף אחד אבל דורשים מאחרים שיצאו מדעתם ויעשו הכל בישבילם ונעלבים אם לא ולא שמים לב שהם חארות עם אחרים.
3. שקרנים אבל מצד שני גם אלה שיותר מדי ישירים וחסרי טאקט ומעליבים אנשים גם מעצבנים אותי.
4. אנשים שחושבים שהם הכי טובים מכולם
5. אנשים שכל כך מקנאים במישהו כי רע להם והם רוצים שגם לאחרים יהיה רע .
6.אלה שחושבים שהם הכי צודקים ולא מוכנים לקבל דעות של אנשים אחרים
-
חחחחח חסר?
בהריון לנמשל אני לא יכולה שיגעו לי בבטן !!!! אז מה אם אני בהריון מי נתן לכם רשות לגעת בי? מה זה פינת ליטוף? וכרגיל..בואו תמשמשו לי את התחת והציצים גם הם גדלו ....שאלות מפגרות כמו "עוד לא ילדת" לא! ככה טוב לי הכובד האי נוחות בשינה מתן שתן תכוף..כיף תענוג עילאי.....
לא בהריון...מחטטי אף מול העיניים....יורקים במדרכות...אני כבר אמשיך..
-
טוב אז אני מרגיזה את כולכן נראה לי..
אני לועסת מסטיק בקול, אוכלת בקול ושורקת המון.. חחחחחח....
אותי מעצבן שנותנים סמחוטות מול הפנים שלי,
מדברים בקול בפלאפןן במקומות ציבוריים,
שמשקרים,
שמקטינים ראש,
שלא מחזירים עזרה/ טובה
-
אני לא סובלת שאנשים אוכלים ושותים עם רעש ואני לא סובלת אנשים אדישים שלא זזים ואני לא סובלת אנשים מטומטמים ועוד הרבה דברים אני לא סובלת
-
אני לא יגולה לסבול שמרעידים את הרגל - כשיושבים לידי ומקפיצים אותה
אדישות מתוך עצלנות
קמצנות אני לא מדברת על כאלה שאין להם אלא שמתקמצנים אבל יודעים לנצל אותי...
-
אנשים שחופרים וחופרים וחופרים
שונאת שמשקרים לי בייחוד שאני יודעת את האמת!!!