בעקבות סקר אמונות טפלות ,יש לי שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אומרים שלא טוב להכניס דברים שקשורים לתינוק הביתה עד שהוא נולד. כך עשיתי פעם קודמת... בעלי הביא דברים הביתה כשכבר ילדתי. העניין הפעם הוא שכבר יש לי בבית את כל הדברים מהילד הקודם ,חוץ מכמה דברים שאני צריכה לקנות כדי להוסיף שחסר לי. האם גם עכשיו אני צריכה ללכת בעקבות האמונה ולא להכניס הביתה? או שזה שטויות ואם כבר גם ככה יש לי בבית אז מה זה משנה שאני אקנה את הדברים הנוספים ואכניס הביתה.אכבס גם את הבגדים לפני הלידה וארתיח מוצצים ובקבוקים?
7 תגובות
עמוד 1
  • זו גם סוג של אמונה טפלה.
    בהריון הראשון התחלתי לעשות קניות לבייבי כשהיתי בחודש חמישי. כמובן שהכנסתי את הכל הביתה וכשנכנסתי לתשיעי כיבסתי את הכל וסידרתי איך שאני רוצה. כשחזרתי הביתה מהבית חולים רק שמתי מצעים במיטה של הבייבי כל השאר היה מוכן
    ככה עשיתי גם בהריון השני, כיבסתי וסידרתי את הכל בתחילת תשיעי.
    כשחזרתי מהבית חולים הכל היה נקי ריחני ומקופל כמו שאני אוהבת במקום שנוח לי!
    אני לא יכולה לתאר לעצמי מה היה קורה אם היתי חוזרת הביתה מהבית חולים עם בייבי פיצפון ועוד צריכה להתחיל לכבס ולקפל דברים. נראה לי סיוט
    [

• כן, זה מה שהיה לי כשחזרתי אחרי הלידה הקודמת הביתה רק את המיטה בעלי עשה וזהו. כל הסלון היה מלא שקיות שהוא הביא מהחנות עם כל החבילת לידה ונאלצתי לסדר הכל וזה ממש לא כיף,טוב שהבייבי ישן בסלקל בדיוק.
  • תראי..

זו שאלה טובה
  • אצל ארי, הראשון, קנינו והשארנו בחנות ארוז. כשנולד נסעו להביא. האמונה מדברת על רכישת משהו חדש ובמיוחד, לכבוד הולדת תינוק שעדיין לא יצא...

קחי בחשבון שזאת רק אמונה... אם את מאמינה בה אז.....

• אני לא בעד להכניס הביתה

• תראי, זה ממש לא הגיוני להיטרד בגלל דברים כאלה, במיוחד כשיש בפורום הוכחות למקרים של בנות שעשו הכל לפני הלידה, כמוני, וברוך השם הכל היה ועדיין בסדר, ויש מקרים של בנות שלא הכניסו כלום הביתה ולא עלינו קרו להן אסונות.
    בכלל, למה שתהיה חשיבות לקטנות כאלה על החיים שלנו? נקודה למחשבה.....

• זה קשור למה שאת מרגישה!

אני כן הבאתי הביתה שידה ומיטה על מנת לשפץ אותן אבל הבגדים והדברים הראשונים היו בחנות...

אני מניחה שבלידה הבאה ב"ה אקח כבר הכל הביתה....כי כבר את הרוב יש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה