היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני רוצה לבשל עוף שלם בתנור עם מלח גס... מצאתי כמה מתכונים באינטרנט, חלק אומרים לשים את את העוף בתנור ולפזר סביב מלח, שום ורוזמרין.. וחלק בעד אותו דבר רק למרוח את העוף או בסילאן או במייפל קטשופ וסויה.... למי שנוהגת לעשות את המתכון - מה עדיף? או יבש וקריספי או עוף עסיס מתוק- מלוח ? זה לאירוע שחשוב לי שייצא משהו ממש טעים.........
7 תגובות
עמוד 1
שבוע שעבר עשיתי
אני בעד שלעוף יהיה טעם ולא יהיה יבש עם אני הייתי צריכה לעשות אותו הייתי עושה עם סילאן
אני עושה עוף עם צילי מתוק אחותי עשתה עם צילי מתוק וטיפה טיפה קולה ואמרה שיצא לה מעדן
שיהיה בהצלחה
אני פחות אוהבת מתוק .. עניין של טעם אני בד"כ שמה בקערה שמן , פפריקה (הרבה) מלח (הרבה !) ושום כתוש מערבבת את כל החומרים ומעסה את העוף .. במקרים הנ"ל הפשוט הוא המנצח
אני בעד עוף עם טעם.. אני הייתי שמה תבלינים ומשרה
אני לרוב עושה עוף שלם- מרוחת אותו ברוטב ברביקיו של קנור, מפזרת עליו ומתחתיו מלח גס ופלפל גס יוצא סוף הדרךךךךךךך אפשר לפזר תפוחי אדמה בצד ולמרוח גם אותם ברוטב ומלח **וטיפ קטן- כמעט כל מה שתשימי על העוף, באפייה יוצא פצצה
אני עושה עוף שלם, נותנת לו ציפוי עדין של מלח, פלפל שחור ומעט שמן ואז בארבעת הפינות מפזרת 'הרים' של מלח גס... (מבלי שיגעו בעוף) זה יוצא עסיסי וטעים ואוהבים את זה פה חבל"ז :) בתיאבון
טוב אז מכל העצות שנתתן לי אני חושבת שאני אמרח אותו באיזה רוטב (אולי ברביקיו, אולי גריל, אולי סילאן, נראה...) אפזר תפו"א בפרוסות ובצדדים הרי מלח... דרך אגב באינטרנט כתוב בתנור ל- 45 דקות.. זה נראה לי נורא מעט.. בד"כ אני עושה עוף שעה וחצי בתנור... ב- 180 מעלות כמה אתן אומרות לשים את העוף השלם ובאיזה טמפ'?