שאלה, מניסיונכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזו רשת עדיפה (מבחינת מחירים, מגוון מלאי, והשוואה בין 2 מותגים זהים מבחינת מחיר ושירות):
    "מוצצים" או "ד"ר בייבי"?
    ברבות השנים מסרתי עגלה (הייתה לי 'אינגלזינה' יפהפיה), לול (היה לי עץ מלא איכותי), אמבטיה (עם מעמד ומשטח החתלה) וטרמפולינה לתינוקות.
    מעבר לזה שאצטרך בגדים (ראשוניים בעיקר), מוצצים, בקבוקים וכל הווג'ראס.
    תודה לעונות!
16 תגובות
עמוד 1
  • מבחינת שירות= ד"ר בייבי,
    מבחינת מחיר ומגוון =מוצצים.

• ממש קשה להשוות, שרון.

כל אחת יש לה את הפלוסים שלה, דרך אגב, לד"ר בייבי יש חנות עודפים חדשה בראשון - חבל"ז! יש להם גם שרות וגם מחירים טובים וגם מגוון. כשאני הייתי במוצצים לא מזמן - מרוב שהיו אנשים בקושי שמו עלינו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אמא ויותר, תודה!
    אורטל, למה את אומרת שאי אפשר להשוות?... הנה, השווית
    פתחו באזוה"ת נתניה (ליד קיקה) גם מוצצים וגם ד"ר בייבי.
    בינתיים הייתי רק במוצצים - לא התלהבתי. לא יודעת, אולי בגלל שהחנות עדיין חדשה... רק פתחו.
    (ו-אה, לרשימת הדברים שחסרים לי, נזכרתי שגם כיסא אוכל. אבל לזה באמת עוד יש זמן... )
  • את לא קונה כלום עד שאת לא עוברת בחנות של בייבי אאוטלט בבצרה!!!
    אין על המחירים שלהם!! זה כמו החנות של ירכא בצפון - רק שזה שני מטר מהבית שלך!

נסי ולא תתחרטי - באחריות! אם תרצי אבוא איתך לשם...
  • סליחה על ההדחפות...
    שרון איך הדימום שהיה לך? נרגע? עבר?
    מקווה שזה הסתדר וחלף כלא היה...

• סליחה על ההדחפות...
    שרון איך הדימום שהיה לך? נרגע? עבר?
    מקווה שזה הסתדר וחלף כלא היה...

• שילגי
    תודה על ההמלצה! בהחלט אקח אותה בחשבון! (ואקח אותך איתי לקניות באאוטלט בבצרה...)
    אלי'
    הדימום הפסיק ברגע שהתחלתי לשים את הקרינון פעם ביום.
    בינתיים זה כבר 3 שבועות, והרופא ביקש שאמשיך לפחות עד השקיפות והסקירה, אז יבדקו מה מצב ההמטומה.
    השקיפות והסקירה בשבוע הבא, ביום א' (1.4)
    אני מחזיקה אצבעות שאוכל להפסיק עם התמיכה, כי בינתיים אסור לי גם לחזור להתעמלות, ו - לסקס...

יהיה טוףף...
  • ולך - אני מאחלת רק... לידה קלה!
  • אני קניתי את כל הציוד הראשוני (חוץ מעגלה) בבייבילנד בנתניה
    לאוריאן עשיתי רק השלמות קטנות משילב בעיקר
    איפה בדיוק נמצא האאוטלט? זה לא איפה שנעלי אליטל נכון? כי לא ראיתי שם...
  • שרוני,

זה מה שאני עשיתי:

עגלה: אני גם קניתי אינגליזינה בשילב-עודפים (1,500) במתחם איירפורט-סיטי (הבנתי שיש שם גם בגדים ממש בזול)+היו שם שידת-החתלה וכו' במחירי-תצוגה (הביאו לשם מהסניפים-האחרים), היום בטח הייתי קונה דרך אתר יד 2.

לול+אמבטיה: קיבלתי.

טרמפולינה (איכותית של פישר-פרייס): קניתי דרך אתר יד 2 (100 ש"ח).

כיסא-אוכל: קניתי באיקיאה (את זה מפלסטיק הלבן), מאוד זול (100 ש"ח),פרקטי (מפלסטיק וקל לניקוי), אך לא-ניתן לקיפול.

היום,הייתי קונה את זה מכתר-פלסטיק המתלבש על כל כיסא-רגיל,כי כך שמים באוטו ויוצאים לכל- מיני מקומות וגם,הוא לא-תופס מקום בבית.

ביגוד: אני אישית קיבלתי מאחיותיי,אך ישנה חנות מאוד זולה והבגדים שם במצב-טוב (ללא-גולגולים) ברחובות: תינוקט,במרכז-הרצל,ליד הסופר-פארם (כולל מצעים וכו'),אם יוצא לך להגיע בימי ו' בוקר וכו'..ואת כמובן מוזמנת!

• שרוני וסיווני החנות בבצרה נמצאת ממש בתוך המושב לא בתוך המתחם של אליטל ותעשי סקר שרוני כי יש הבדל משמעותי מאוד וגם אני קניתי בבייבילנד הכל כולל השלמות ליהב. זו חנות פרטית ולא רשת בנתניה בבניין של קופ"ח מכבי ויש לו את כל החברות שאת רוצה ובכל זאת חנות ולא רשת גם עושה הנחות וכו. דרך אגב לחנות בבצרה אני הלכתי לחפש שם עגלה ליהב כי לא רציתי את של שקד והייתי פעמיים ולא מצאתי כלום מבחינת עגלות אין להם הרבה מבחר.
    מבחינת ביגוד ראשוני אם את לא רוצה פנסי ומותגים ושילב וכו אני קניתי הכל ליהב ראשוני בג'וניור באזה"ת החדש ליד מחסני חשמל במתחם השופסרסל דיל לשעבר יוניברס במחירים מאוד זולים ודברים מאוד טובים ואיכותיים של אביגדור וכו'. להזכירך הייתי צריכה לחליף את הקולקציה לגמרי אחרי שקד
  • יש חנות ממש זולה בכפר ירכא אם יצא לכם לעשות טיול
    בצפון ממש שווה להיכנס לשם

• גם אני מציאה לך לקפוץ איזה סופ"ש לירכא
    ואם תבואי אולי אני יבוא להסתובב איתך שם
  • גם אני ממליצה על ירכא ועל הצפון בכלל
  • בצפון - רק ירכא
  • אני קניתי בבייבילנד בנתניה ואין על השירות והמחיר שלו ..
    אח"כ קניץי עגלה נוספת של בייבי גאגר זולה ואיכותיתולא כבדה ..
    בגדים קיבלתי המון וקניתי מהשוק רמלה בנתניה בשקלים בודדים ..

http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה