שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני צריכה את עזרתכן, יהונתן נפל (לא מגובה) וקיבל מכה בראש ואחרי בערך רבע שאלה הוא פלט..אני יודעת שאומרים שם תינוק מקבל מכה בראש ואז מקיא זה מסוכן, עכשיו אני לא יודעת אם זה נקרא שהוא הקיא כי הוא פלט את החלב שהוא אכל ובערך רבע שעה אחרי שקיבל מכה...מה לעשות? אני פוחדת

10 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי
    הפליטה יכולה להיות מהסיבה שהוא נבהל.
    אבל אני הייתי הולכת בכל אופן לבדוק, עם ראש לא משחקים...
    תרגישו טוב ותעדכניייייי

• איך לבדוק הילד כבר ישן במיטה....הוא לא פלט ישר כשהוא קיבל מכה אז אין מצב שזה מבהלה והוא גם פלט ממש קצת לא הרבה כמו קיא אוף אני מקווה שזה כלום כי ממש לא בא לי לענות את הילד ועכשיו לקחת אותו לבדיקות

• לדעתי קחי אותו מחר בבוקר לבדיקה שגרתית
    לא העיר משינה
    עם הוא התנהג ונרדם כרגיל
    אז אין סיבה לדאגה ....

אבל תבדקי מחר בשביל השקט שלך..

לילה טוב מאמי

• לא רוצה להלחיץ, אבל כשתינוק/ילד נופל צריך להשאיר ער לפחות שעתיים ואם הוא מקיא, זה לא טוב... אני הייתי לוקחת לבדיקה

• מתי הוא קיבל מכה בראש?

אני לומדת מאמא שלי דברים.... (יש לה גן משלה)

הוא היה עייף כשקיבל מכה בראש? כי אמא שלי תמיד אומרת לא לתת לילדים להירדם אחרי שהם מקבלים מכה בראש כי אז הם מתעייפים.
    [/url
  • שירה מאמי זה נכון. אחרי שתינוק מקבל מכה אסור לו לישון שעתיים מינימום... ממליצה ללכת לבדוק

• תהיי עירנית עד שיבדקו אותו ולדעתי כדאי להתייעץ עם רופא ילדים בטלפון. את בכללית? יש שירות שיחת וידאו עם רופא. שיראו אותו ויגידו לך מה לעשות.

• אוי בובה ענו לך אני רואה
    גם אני חושבת שצריך ללכת לבדוק
    בהצלחה בובה

• בנות הוא היה ער בערך שעתיים וחצי אחרי שקיבל מכה והוא התנהג רגיל לגמרי היה חייכן ואנרגטי וכמו שאמרתי הוא לא ממש הקיא אלא פלט, אמא שלי הרגיעה אותי כנראה שמחר בבוקר אלך לבדוק. תודה ולילה טוב

• בעקרון שעתיים אחרי המכה צריך לראות שהילד ממשיך להיות ערני (כדי לשלול חלילה זעזוע מוח, זו הסיבה אגב שאסור ללכת לישון מיד).
    בכל מקרה אם הוא היה בסדר אחרי הנפילה וישן בסדר עכשיו אני לא הייתי מעירה אותו, אבל רק לשקט הנפשי הייתי הולכת איתו לבדיקות בבוקר.
    שיהיה לכם לילה שקט ורגוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה