מוצרי חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפי התיעצות איתכן - נתתי לאוראלי גמדים שהוא בן 8 חודשים

אתמול היינו בטיפת חלב והאחות אמרה לי לא לתת לו מוצרי חלב עד שיהיה בן 9 חודשים
    כי הם מעדיפים שיואכל מנה של פרות מנה של ירקות וכל שאר הארוחות בקבוק שלטענת יש בזה יותר ברזל מאשר במוצקים

באיזה גיל התחלתן לתת מוצרי חלב?

14 תגובות
עמוד 1

• 8.5 חודשים. רק גמדים, לא מעדנים מתוקים סתם. בר מתהההההההה על גמדים!

• ב"ה
    האמת שגם אנחנו נתנו סביב ה-9 חודשים למיטב זיכרוני ! אבל לא ניראה לי שזה כזה משמעותי הבדל של חודש
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• המטפלת שלו נותנת לו מנה של פרות ומנה של ירקות

בגלל זה אני גם הרגשתי צורך לתת לו מוצקים
    אז לפעמים אני נותנת לו גרבר / לפעמים חביתה עם גמדים/לפעמים עוגיה

אז להמשיך או לחכות ל9 חודשים??

• גם אני נותנת גמדים וב"ה אין בעיה
    חודש יותר/פחות לא צריך להגזים
  • גם אני התחלתי לתת גמדים ב 8 חודשים.
    אחרי שבוע עברנו לדניאלה, הם אוהבים את זה הרבה יותר!

• אני הבאתי כמו שטיפת חלב אומרים, כי חילקו לי דף יפה עם הסברים מפורטים בטבלה אז פשוט הלכתי לפי זה...
    אבל זה בכלל לא קריטי. תביאי לו מעדנים וכ'ו אם כבר התחלת, ממש לא משנה.
    כמו שקרן אמרה עדיף את הלא ממותק ולא השוקולד ולא כל הסוכר- פשוט כי יש לך חלון הזדמנויות לחנך לת**** בריאה ושהחך לא יתרגל להמון מתוק ולמוצרים מתוקים בעתיד שהוא ירצה. אנחנו אוכלים עכשיו סתם יוגורטים לבנים 3 אחוז של מבוגרים כאילו, זה בכלל לא ממותק וזה טעים לו.
    מה שעוד עדיף להקפיד , זה שזה לא יהיה סמוך למתן בשר\טיפות ברזל.
    כי ברזל נספג פחות טוב בסביבה חלבית.

וזהו ובתאבון!
  • אני נתתי ב9 חודשים אבל רק כי הרגשתי שלפני זה אריאנה לא היתה מוכנה למוצרי חלב... מבחינת המרקם והכל...
  • לא יום לפני 9 חודשים
    אני פחדנית

• עידן 9 חודשים בדיוק
    אוריאן עוד כמה ימים תהיה בת 9 חודשים
  • האמת גם אני התחלתי קצת מוקדם, בגיל 7 חודשים וקצת
    והפסקתי כי זה נראה לי ממש מוקדם, אבל ברוך ה' אין שום תופעות מסויימות
    אז אני כבר נותנת לה קבוע

גמדים, חביתה עם גבינה/ קוטג'

היא ממש אוהבת!
  • איך את נותנת לו את החביתה?? בחלקים קטנים או שהוא מחזיק ביד??

• אני עושה חביתה מקושקשת, לוקחת חתיכות קטנות ביד קצת גבינה קצת עגבניה (בלי הקליפה) וישר לפה.....יאמיייייי יאמייייייייי

היא עדיין לא מצליחה לתפוס חתיכות קטנות כאלה, ולתת לה לבד חתיכה גדולה אני פוחדת.
  • לפעמים אני נותנת לו להחזיק את החביתה ביד ואז הוא יותר מפורר את זה על הריצפה מאשר אוכל
    אבל לרוב אני נותנת לו את זה בחלקים קטנים בכפית עם הגמדים שלא יהיה יבש לו

• גמדים וחביתה ביחד לא נשמע להיט חחח מתוק ומלוח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה