לא אוכלת לי - עזרה!- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ליראל כבר בת 8 חודשים ב14 לאפריל אמורה להיכנס לגן מה שכנראה לא יקרה
    כיוון שהי אל א אוכלת לי כלום
    היא יונקת ..... אני מנסה כל יום פירות וירקות היא נועלת את הפה רק כשהכפית מתקרבת אני לא מתייאשת ומכינה כל יום אבל רציתי לדעת
    אם יש למשהי רעיון ????

18 תגובות
עמוד 1
  • היא רק יונקת? את לא משלבת תמ"ל בבקבוק?
    אולי אפשר להוריד לה את תדירות ההנקה כדי שטיפה תהיה "רעבה" וא במקום ציצי להציע לה פירות וירקות, ניסית?
    לוותר על ארוחה של ציצי ולהציע פירות.. ואז אחרי אפשר להלים בהנקה...
    כנל לגבי הירקות.. היא גדולה היא צריכה לאכול מוצקים.. ואם כל זאת תנסי לא להראות לה שאת בלחץ על המוצקים כי אני בטוחה שהיא תיצור אנטי, אלא לאט לאט. גם אם לא הולך בהתחלה לא להילחץ.. בסוף כולם אוכלים מוצקים

• ניסיתי לתת לה כשהי רעבה היא כאילו דווקאאאאאאאאאאאא נועלת את הפה תמ"ל היא הקיאה כמה פעמים כשהייתי קטנה יותר אז הפסקתי

• גם אצלי אותה הבעיה בדיוק!!!!!!!!!!!

אני מיואשת!!

• יותר מחודשיים שאני מנסה בלי הפסקה אני לא מתייאשת אני יעשה כל מה שצריך אז כל ריון מתקבל בברכה

• גם אני מנסה למעלה מחודשיים

ניסית לרסק ולתת לה בבקבוק את הפירות או המרק???

• בננות...
    קודם כל גורם הלחץ הוא גדול, הייתי מנסה לתת למישהוא אחר לתת לה לאכול פירות או בקבוק בהתחלה אם הן עושות בעיות תתפלאו זה עובד...
    עוד דבר ברגע שהם נכנסים לגן הם מתחילים לאכול, לא האמנתי לזה אבל זה נכון וחמסה חמסה מתחילים לראות את זה על הבת שלי, היא אומנם לא עשתה לי בעיות עם הטעימות והיא מאוד מתעניינת באוכל ואני זורמת איתה אבל מהיכרות אישית, לא לוותר לא להילחץ ולהגיע לזה שלוות הילדים שלנו כל כך חכמים ויודעים כשאנחנו דואגות גם אם אנחנו משקרות לעצמנו!

ועוד דבר אורטלי - אופק בת חצי שנה תני לה את הזמן אין פה הכתבה מדוייקת ולא יקרה כלוווום אם יקח לה עוד חודש חודשיים...
    הריי היא לא תאכל תמ"ל או תינק עד גיל 18 וגם לא עד גיל שלוש...

אז בבנות נסו לתת למישהו אחר לתת להן לאכול ותיראו אני דיי בטוחה שיצליח..

שולחת חיבוקים חיזוקים לא להתייאש!!!

• עצות טובות מה שנתנו פה נופר וירדן

ואני אוסיף את העצה שנתנו לסיון בזמנו לתת עם האצבע. רק שיטעמו שיתרגלו למרקם החדש.
    אולי הכפית שונה להם בפה? אולי הן לא יודעות בכלל מה הן צריכות לעשות איתה?
    ועוד עצה.... היא אוכלת חלב שלך בבקבוק ?
    אולי שימי לה מיץ פירות רטוב ומהול ותראי מה קורה?
    נניח רק אגסים ומים.... בהתחלה....

• האמת אם יש לך אפשרות למשוך איתה עוד טיפה בבית מה טוב!
    אבל אם זה ממש נחוץ לך שתהיה כבר בגן אז אל דאגה היא לא תרעיב את עצמה . הייתי מציעה לך לתת לה חתיכות רכות וקטנות של אוכל . איתמר ממש לא סבל אוכל מרוסק וברגע שיכל לאכול חתיכות אכל בהתלהבות רבה ... אני ממש לא בעד לתת לילד מוצקים בבקבוק ...הרי כל הקטע של המוצקים זה כדי שיתרגלו לאכול בכפית . וכמובן בגן יהיה בדר כמה ימים קשים ואחרי היא תתרגל וגם תאכל מוצקים אם צריך .

מאיה.
  • מאמי נתנו לך עצות ממש מוצלחות
    אני יכולה להגיד לך שתאיר גם עושה לי בעיות באוכל אבל לאט לאט אני מרגילה אותה
    גם לה זה יבוא

• ירדנוש תודה מאמי את מקסימה

• מאיה כשתכתבי טחון בבקבוק התכוונתי רק לטעימה הראשונית ש זה בכלל יגיע ללשון שלה, שתרגיש את הטעם והמרקם!
    אח"כ שתעשה עם כפית
    ואז נניח היא לא תפתח את הפה אבל בכל זאת לשים לה קצת על השפתיים- היא תזהה את הטעם ואז תפתח את הפה לכפית..

ככה זה הולך אצלי בראש...

• תני לה כפית ביד,
    תושיבי אותה בכסא ליד השולחן,
    שימי לך צלחת משלך,
    תני לה קערית עם אוכל מרוסק,
    שבי לאכול!
    תני לה לחוש,
    להתלכלך,
    לחוות,
    לראות שגם אמא אוכלת!
    תנסי בעדינות להציע לה לטעום מהאוכל שלה,
    לא רוצה? לא צריך, בלי לחץ.
    ליצור אווירה נעימה וכייפית בזמן האוכל ולא להתייאש.

גם כן, הייתי שוקלת במצבך לדחות מעט את הציצי ולראות אם זה משפיע על הרעב.

בהצלחה ותעדכני- אני סקרנית

• בנות תודה לכולן ניסיתי את כל מה שאמרתן
    שירן כשדע איך מעלים תמונות אני יעלה תמונות תראי אותה מלאה באוכל וכלום לא בפה
    ניסיתי גם קוביות ורצועות של האוכל על המגש היא פשוט מעכה את הכל אני צחקתי איתה אני לא מראה לה שאני בלחץ בכלל

תמיד הי עם כפית ביד כשנכנס לה משהוא לפה היא מעיפה ועושה לי פפפפפפפ שעף גם עליי

השבוע ניסיתי גם בבקבוק באמת רק שיכנס משהו לפה שתרגיש וכלוםםםםםםםםםם נועלת את הפה

ניסיתי מרוסק , ניסיתי בבלנדר, ניסיתי חתיכות , קוביות והיד עוד נטויה

לא ממש בוער לי להכניס אותה לגן אני בבית אבל היא כזאת חברותית ואני רואה איך היא עם ילדים וכאן אין לי אפשרות להפגיש אותה עם ילדים כי כולם בגן
    אז רציתי לפחות להכניס אותה לחצי יום

• תראי אוכל והבת שלי לא הולכים ביחד! לכן הופננו למרפאות אכילה.
    עכשיו תקשיבי, זו תקופה שהם לומדים לעשות דווקא, אני בעד לשחרר וכן לשלוח אותה לפעוטון, גם אץ הבת שלי הכנסתי לחצי יום ואני לא עובדת, רק בשביל ההתפתחות שלה

• 1. בגן תמיד אוכלים יותר.

• אם את לא חייבת להכניס אותה ויכולה להיות איתה בבית ! תשארי איתה בבית!!! ותעשי איתה את כל התהליך הזה לאט לאט בלי לחץ תני לה אמא נטו לכמה זמן שאת יכולה ... היא לא צריכה גן להתפתחות . ילדים אפשר לראות גם אחרי הצהריים עוד מעט קיץ הרבה יהיו בגינה... אין שום תרומה לידי בגיל הזה מהגן . הוא מפתפתח מצוייייייין עם אמא ,גם חברה את מספקת לה מצויין ... מדברת איתה ומשחקת איתה אני מניחה . כמובן שזו ההשקפה שלי . אני נשארתי בבית עם איתמר עד גיל שנה וחודש . כשהוא נכנס לגן כבר התחיל ללכת וכמובן יכל כבר לתקשר עם הגננות ולהביא את רצונו. ידע לעשות כן ולא עם הראש שזה מאוד הקל עליי ועל הצוות כי ככה ידעתי שהוא מקבל את מה שהוא זקוק לו . בקיצר . אם אין צורך אל תמהרי עם הגן ועם האוכל בלחץ יש ילדים שמתחילים להכניס מוצקים לפה רק בגיל שנה ויותר והם גדלים מצויין ....
  • תנסי שמישהו אחר יתן לה אוכל,
    ממך היא רגילה לקבל ציצי לכן קשה לה לקבל ממך משהו אחר.
    שמישהו אחר יתן לה או בקבוק או אוכל מצק כשאת לא בסביבה, שהיא לא תראה אותך.
    לנסות כמה פעמים כי יכול להיות שלא יעבוד מפעם אחת. לנסות כמה פעמים
  • ניסיתי שמישהו אחר יתן לה יותר מזה חא הייתי בכלל באיזור היא הייתה אצל אמא שלי וקורן היה בבית חולים אז נסעתי אליו בכל פעם שהיא הייתה ישנה
    היא קמה ולא הספקתי לחזור להאכיל אותה היא לא אכלה להם כלום גם לא שאוב בבקבוק וגם לא בכתה להם וכשהגעתי שאבה אותי לגמריייייי

נראה לי שesaki צודקת אני אחכה עם הגן באמת כבר באפריל כולם יהיו בחוץ וכשאני אוציא את קורן אני אפגיש אותה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה