עצה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חוזרת לעבודה בעוד שבועיים וחצי

8 תגובות
עמוד 1
  • מציעה לך גם להרגיל את הגוף שלך וגם אותו לינוק בבוקר, אחר הצהרים (כשאת חוזרת) ובלילה...
    במהלך היום להתחיל להרגיל לתמ"ל

• לילך מאמי הייתי מניקה בלילה ובבוקר לפני
    העבודה, במהלך היום יש את המרק והפירות ופעם סימילאק
    ואיך שאת חוזרת שוב עד הבוקר רק הנקה.
    ככה במשך כמעט שנתיים
  • האופציות שלך הן או לשאוב בשבילו ארוחות ולמלא את המקפיא לשעת הצורך, או כמו שנופר אמרה להרגיל אותו לינוק בשעות שאת בבית וכשהוא במעון שהוא יקבל סימילאק, או לעבור לגמרי לסימילאק.
    כל האופציות טובות בשביל עומר, רק על זה שהנקת אותו 4 חודשים שלמים צריך להוריד בפנייך את הכובע, לא הרבה עומדות בזה!!!
  • טוב אין הרבה מה להוסיף.
    להפסיק את לא חייבת אבל שתדעי לך שהגוף יתרגל לכמות הפחותה של ההנקות.
    כשאני חזרתי לעבודה הייתי מניקה בבוקר לפני העבודה, שואבת לה ב 2 צהריים , ואז באחה"צ שוב מניקה ובלילה בקבוק....
    ובגן היא קיבלה מנת פירות ובקבוק שאוב שלי , מרק ואז בקבוק תחליף.
    מה שקרה הוא שהחלב התחיל להיגמר לאט לאט ואחרי חודשיים בעבודה כבר 60מ"ל לא יצא... אז אחרי 6.5 חודשים סיימתי להניק.. וזה היה בסדר לשתינו... לא היה חסר לה כי גם לא היה יוצא הרבה....

אבל כמו שאת שומעת פה זה לא חייב לקרות ככה והחלב יכול להיות לך להרבה זמן רק תתמיגי בהנקות כשאת בבית ובעבודה תשאבי.

• הבעיה שאני לא מצליחה לשאוב,אז לא תהיה לי ברירה השאלה לא יהיה לי גודש?.?????

• אני חושבת שבהתחלה יהיה לך גודש.....
    אבל אחכ שהגוף יראה שאין מי שמוצץ בצהריים הוא יכוון את עצמו לא להיות גדוש....

את יודעת מה אני עשיתי שלפעמים שכחתי חלקים של השואב? פשוט סחטתי את עצמי.... ויצא 50-60... רק את הגודש ... ולאט לאט כבר לא היה גודש..

לדעתי גם מה שאת יכולה לעשות זה מעכשיו להוריד את הנקת הצהריים , לא לתת בצהריים
    תדמי כאילו את בעבודה... ותתני לו לינוק רק אח"כ
    ובנתיים תסחטי את עצמך (רק את הגודש) או שאפילו בכלל לא יהיה לך
    ככה תרגילי את הגוף שלך בבוקר להיות מלא ואחהצ להיות מלא....

זאת דעתי לפחות!

• הי בובי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה