איזו מדינה קקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • איזה ז!!!!!!!!!
    העיקר הבריאות , וזה טיפול שממילא תעשו לה , והלוואי ויעבור בשלום ...
    ובכל זאת ..צודקת ..קקות !

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ויש אפשרות לחכות שבועיים כדי לקבל את זה דרך הביטוח?
  • גם אני רציתי לשאול... אם תדחי את הניתוח הם יממנו?... אם כן אולי שווה לנסות לדחות קצת
  • מעצבןןןןןןןןןן

• קקות זה לא מילה
  • חארות!!!!
    אני שילמתי ביטוח בריאות במשך 15 שנה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ודווקא השנה שהייתי צריכה אותם כמה פעמים בכל פעם למשהו אחר- זה לא נכלל בביטוח
    ככה זה כנראה
  • לא יעזור לדחות כי לא משנה איך אנחנו מסתכלים על זה - ברגע שהצורך בניתוח התגלה בתקופה X, לפי זה הם הולכים, אנחנו היום כבר מזמן אחרי תקופת האכשרה. לא מועד הניתוח קובע אלא מתי זה התגלה - ויש גם ויתור סודיות רפואית שהם יודעים בדיוק מתי הלכנו לרופא פעם ראשונה
  • איזה מעצבן הדברים האלה
  • וואו!
    ז-ו-נ-ו-ת
    ז-ו-נ-ו-ת
    ז-ו-נ-ו-ת

אין מילה אחרת.
    גם אני הייתי מבטלת מיידית את ה"ביטוח", שיישארו עם תקופת ה"אכשרה" שלהם, אעלק, וילכו לחפש פראיירים אחרים.
    ומאמי - קופות חולים היום משתתפות בעלות ניתוח פרטי לתיקון פזילה לילדים.
    תבררי אצלכם.
    לדעתי תצטרכי קצת לצעוק, אבל אחרי הצעקות - תגלי "פתאום" שזה מגיע...
  • אני מבינה את הכעס והאכזבה אבל צריך לקרוא תמיד את האותיות הקטנות
    ותקופת אכשרה זה זמן שאין כיסוי לכל מה שקורה בתקופה זו .
    וכמובן מה הכיסויים שיש בפוליסה .
    אנחנו עשינו ניתוח תיקון פזילה דרך מכבי בבית חולים אסף הרופא
    אצל דר מורד המדהים והכל היה מכוסה ובסדר גמור .
    בהצלחה :)
  • את האמת מצב לא נעים אבל זה לא כשור למדינה אלא לחברת ביטוח . לכולם יש זמן הכשרה של 90 יום , למיטב זכרוני גם בבטוח משלים של קופות חולים יש .
    http://www.holdthatpic.com/
  • טיקי - לא בדיוק, בביטוחים המשלים של קופות החולים היו הרבה מבצעים של הצטרפות ללא תקופת אכשרה!

בכלל, אני בעד הביטוחים המשלימים האלו - הרבה יותר מביטוחים פרטיים. בתור מזכירה רפואית לשעבר - יש בקופות הרבה יותר עם מי לדבר מאשר עם הדרקונים של הביטוחים הפרטיים.......
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה