מתנות לחג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השנה אין לי רעיונות למתנות, יצא מצב שממש לא קניתי כלום עדין.
    אשמח לקבל קצת רעיונות, במיוחד משהו לאמי היקרה ולאחותי.
6 תגובות
עמוד 1
  • אוייייייייי גם אני מחפשת משהו לאמא שלי ... וגם לאבא שלי...

לאחותי (בת 12) אני יקנה ג'ינס וחולצה לחג ...
  • אנחנו בחג אצל חמתי וקניתי לה מארז מושקע כזה של סבון עם כל מיני מוצרים אז אז זה יכול להיות גם רעיון לאמא שלך ואחותך

בקשר לאבא שלי אני גם לא יודעת מה לקנות לווו הוא כל כך בעייתי!!! הצעות יתקבלו בברכה!!

אתי
  • האמת? נמאס לי מתנות לבית משעממות לקבל/לתת....
    נמאס לקבל/לתת סבונים וקרמים לסוגיהם...

השנה נראה לי הולכת על ספרים לכולם..מעניין שימושי יעיל מחכים...
  • דווקא אצלנו במשפחה לא נותנים מתנות בחגים. יענו אני לאא קניתי לאחים שלי והם לא קונים לי. אני לא קיבלתי מהוריי ואני גם לא קניתי כל שנה להם.

בעקרון רק כשהיה לי חבר ועכשיו בעל אז קונים להורים....אבל ככה... זה לא היה אישו... אבל יש לציין שחמתי תמיד קנתה לי... בראש השנה, בפסח וביום הולדת....

אני תמיד בעד סלסלאות חג... אני מתה על זה....
    אם לא אפשר ספר, תכשיט, בגד, בושם, כלי בית מגניבים (כמו מהחנות אנטר) , סט מגבות או כלי מקלחת , מארז סבונים וקרמים.

• לשמחתי, אנחנו גם לא מחליפים מתנות.
    אני קונה מתנה רק למי שאני מתארחת אצלו - בד"כ מתנה אישית למארחת כי ברור שהיא הכי טורחת!

מיכל - ספר זו מתנה נהדרת!
    אני בעד

• אם היו שואלים אותי מה הייתי רוצה לחג....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה