-
חמודה, אני חושבת שאין טעם לבטל... אם הוא בהשגחה אז מה תעשו שם? אני באמת חושבת שלא תוכלו לעזור אם תישארו.
אני בטוחה שגם הוא היה אומר לכם לנסוע, זה לא סוף העולם בסופו של דבר, בסה"כ סופ"ש שחאריו תוכלו לראותו אותו עוד הרבה :)
אני הייתי ממליצה לנסוע... כמובן שיהיו קצת רגשות אשמה, אבל יש טלפו שאפששר להרים ולבדוק מה קורה וזהו... חופש מאוד חשוב (לא יותר מאבא, כמובן).
-
למה לבטל??? זה כולה סופ"ש
אני לא הייתי מבטלת
תזכרי שאחרי הלידה החופשות כבר יהיו אחרות ואני לא אומרת את זה כדי לבאס אותך חלילה... הבת שלי היא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!!!
אבל כדאי מאוד לצאת לפני הלידה לחופשה
אני בטוחה שהמשפחה שלו יתחשבו בכם...זה לא טיול של חודש או משהו כזה
בהצלחה
-
בינינו? אם נבטל זה לא יהיה בגלל רגשות אשם, אלא בגלל תחושת מחוייבות..
אני כמוכן חושבת שתכלס אין לנו במה לעזור אם נישאר..
בינתיים עוד לא יודעים מה קורה.. רק אומרים שמדובר על דלקת מאוד חריפה ויכול להיות שהתוספתן אפילו התפוצץ
-
אני מבינה אותך מאוד !
זאת סיטואציה לא נעימה בכלל !
חכי תראי מה קורה היום ומחר ואז תחליטי
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
כן, נראה לי שזה מה שנעשה..
בינתיים מחכים לראות מה הרופאים אומרים
-
אני מאוד מקווה שיהיו בשורות טובות
-
מתוקה...
חבל לבטל.. אבא שלי עבר את הניתוח לא מזמן זה ניתוח לא נעים אבל פשוט יחסית.. אצלו עוד התפוצץ התוספתן אבל כל עוד הוא מטופל ודואגים לו חבל מאוד שתבטלי אני בטוחה שהוא יבין ויתמוך.. אין לכם מה סתם לשבת לידו בבית חולים...
לכו תנקו את הראש תתקשרו ותתעניינו
כי עם ילדים זה בלתי אפשרי
-
גם אני חושבת שחבל לבטל...כמובן שקודם תראו מה הרופאים אומרים ועל סמך זה תחליטו, אבל אם הוא ירגיש טוב ב"ה
-
תודה מתוקות!! אין עליכן!
בינתיים מחכים :) אעדכן בהמשך..
-
רפואה שלימה לחמך והלוואי יתקבלו בשורות רפואיות טובות שישללו גם ניתוח.
במידה והיה מקרה כזה לא הייתי נותנת לבעלי לדאוג מרחוק והייתי מבטלת את החופשה תני לבעלך לבצע כיבוד הורים ולהיות לצידו של אביו בימים שהוא זקוק לו- עוד יהיו ימים טובים לחופשה אפילו אחרי שתלדי. אני יצאתי לחופשה בת שבוע עם שני תינוקות ומאוד נהניתי.
בשורות טובות!