שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד עכשיו הילדות ישנו ביחד במיטת תינוק אחת. אבל הן זזות ומעירות אחת את השניה ואין ברירה יותר.
    יש לנו דירה קטנה של חדר שינה גדול מטבח וסלון חצי מחוברים.
    אז הצלחנו להכניס בחדר בנוסף למיטת תינוק גם עריסה.
    והשאלה שלי אם לאחליף כל יום בניהם שישנו יום במיטה ויום בעריסה שהיא פחות נוחה או שכל אחת יהיה לה מיטה משלה וקביעות.

20 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הן צריכות כל אחת מיטה משלה..
    ברור שיש את בעיית המקום אבל חשוב שיהיה להן כל אחת את המקום שלה ועדיף לא לעשות הבדלים (ככה חברה שלי עשתה עם התאומות)
    אבל זו רק דעתי אהובה

• ברור שעדיף מיטה לכל אחת פשוט כרגע אין איפה לשים אותה.
    אני מקוה שבקרוב נעבור לדירה יותר גדולה אבל בינתים מה לעשות

• תרצי או לא הן כבר גדולות, הן כבר זזות, נוגעות ומתהפכות- הן בשום פנים לא יכולות לישון באותה המיטה ובטוח שלא בעריסה כי היא קטנה מידי כבר עכשיו. זו תהיה התעללות להשכיב תינוק בגיל כזה בעריסה. יש לך שתי בנות מקסימות ושתיהן חשובות אחת לא פחות מהאחרת ועל אף בעיית המקום את חייבת לתת להן מרחב מספיק לשינה, זאת משום שהן רוב הזמן מבלות במיטה ובשינה והן צריכות שיהיה להן נוח עם מזרון איכותי ועם מרחב מותאם!
    אין ברירה אלא להוסיף מיטה וגם אם יהיה צורך לשים אותה אל מחוץ לחדר....
    בהצלחה ושינה טובה!

• אני מסכימה עם לילך.
    סורי, לדעתי זה פשוט התעללות בהן שהן עדיין באותה המיטה. כל אחת מהן צריכה את המיטה שלה, אמנם הן תאומות אבל הן שתי אנשים שצריכים מרחב משלהן, ובטח ובטח מיטה משלהן.
    עריסה כבר לא מתאימה לתינוק בגילן. צריך מזרן איכותי וצריך שיהיה להן מספיק מקום לזוז.
    כבר מההתחלה הופתעתי ששמת את שתיהן במיטה אחת.
    תחשבי על זה אם היית ישנה עם בעלך על מיטת יחיד יום יום, לא ממש נוח, אותו הדבר זה לא נוח להן לישון במיטה אחת.

• וואוו עד עכשיו הן ישנו יחד?......

• אני ממש מתרגשת לקרוא שבנותייך ישנו באותה-המיטה עד עתה,ממש המשך-ישיר לרחם,מרגש

• הן כבר לא ישנות ביחד!!!!!
    ברגע שזה התחיל להפריע להן הפרדתי ביניהן.
    השאלה היא אם במצב הנתון שכרגע אין באפשרותי לשנות אותו כי אנחנו מחפשים דירה שתתאים לנו כבר הרבה זמן.מה לעשות שישנו באותו מקום בקביעות אות יום מיטה ויום עריסה?

אני הכי רוצה בעולם לתת להן רק טוב ונוחות וכל מי שרואה את הילדות רק רואה כמה הן רגועות ונינוחות ומטופחות.

• חני בובה.. אף אחת לא תקפה אותך מתוקה... מרגיש לי שקצת נבהלת מהתגובות.. הן סך הכל הביעו הלם מכך שהן ישנו באותה מיטה כי הן בטח כבר גדולות...
    אין ברירה עד שהמצב ישתנה אם אין לך ברירה אז ככה עדיף, אבל אין שום סיכוי להוציא משהו מהחדר ולהכניס במקומו מיטה?...

אצלנו בדירה החדשה יהיה גם בעיית מקום אז אני מוותרת על ארון בחדר שינה שלנו.. מוזר אבל אין ברירה

• ירדן מאמי-באמת הרגשתי סוג של התקפה מה אני יכולה לעשות אני נותנת לבנות את הכי טוב שאני יכולה וכבר תקופה ארוכה שאנחנו מחפשים דירה ואנחנו מקוים למצוא

בדירה אין מקום ואין לי מה להוציא כי על הארון אני לא יכולה לוותר איפה אני ישים את כל הדברים.וחוץ מזה יש בחדר את המיטה שלנו שגם אותה אני לא יכולה להוציא ואת המיטת תינוק ונישאר בקושי מקום לעריסה
    אני עדיין חושבת שעדיף שאחת תישן בעריסה מאשר שתיהן ביחד במיטת תינוק.

מיטל אני חושבת שמאוד לא בטיחותי לישון עם ילד במיטה באופן קבוע ויותר לא בריא לילד להתרגל לישון איתי ביחד במיטה.

• וואי חני

• הלאוי ותמצאי דירה יפה וגדולה
  • ממממ אני חושבת לא להחליף, שיהיה להן משהו קבוע.
    אבל אם העריסה באמת לא נוחה ממש אז אולי שווה לקנות מיטה ולשים בסלון אפילו. יש מקום בסלון?

ומה זה החדר הפיצי הזה ששתי מיטות לא נכנסות בו?
    יש שם עוד רהיטים?
    אולי להעביר שידת החתלה לסלון?
    כל המיטות זה אותו גודל סטנדרתי? אולי באיקאה יש מיטות יותר קטנות?
    ואני כמו מרווה- חושבת שזה מאוד מגניב שהן ישנו ביחד...זה גם לא הרעת תנאים.
    זה הדבר היחיד שהן יודעות עוד מהרחם. אפשר לחשוב, ישנו ביחד...
    היה להן הרבה יותר חם
  • חחחח למה, השינה ביחד זה דווקא חמוד

• תודה בנות

• מאמי מסכימה עם הבנות
    אין אפשרות שתשימי בנתיים מיטה מחוץ לחדר??
    זו בעיה לישון בעריסה בגיל כזה ובכלל לא מומלץ לגב

• אם חלילה חשת שהותקפת מדבריי- אז ממש לא זו הייתה כוונתי!! !אבלללללללללללל
    אני הבנתי מלכתחילה שהן כבר לא ישנות ביחד, אך הרגשתי צורך להביע דיעה על שינה במשותף- במיוחד שהן ללא השגחה- כלומר בלילה וזה מצב לא נכון ולא בטיחותי במיוחד בכל גיל. שינה זה דבר בסיסי וקיומי ולכן צריך להשקיע בכל הקשור בו, גם אם זה מצריך הוצאה גבוהה הרבה יותר מהמצופה כד למצוא דירה מותאמת. אני עבדתי מגיל 14 בגלל קשיי כלליים שמשפחתי עברה ומאז חסכתי סכום מכובד מאוד שהספיק למימון שלושת רבעי מחיר דירה בת 4וחצי חדרים בחולון. חסכתי כדי שתהיה לילדים שלי פינה ומרחב ולא נצטרך להיטרטר בבתים שכורים. עכשיו בעלי הוא המפרנס היחיד ולמרות שההכנסה שלו מכובדת- אנחנו עדיין לא מצליחים לחסוך. אנחנו קודם כל קונים לילדים ודואגים שלא יחסר להם דבר ואח"כ אם נשאר לעצמינו ולדירה.
    אני חושבת שאם הייתי במקומך- הייתי מחפשת דירה גדולה בכל מצב- אפילו טרם הלידהורק בשביל להימנע ממקרים שכאלו.
    אני בטוחה שאת אימא מדהימה, משקיעה, אוהבת והכי טובה שהבנות שלך היו יכולות לקבל בעבורן ודווקא בגלל זה אני מאמינה שתמצאי כבר בימים הקרובים סידור שיאפשר להכניס מיטה נוספת עם מזרון איכותי כדי לתת לאוצרות שלך את כל סיפוקן. אני לא פיקפקתי ולו לרגע על הרצון שלך לתת לבנותייך את הטוב ביותר ואני מתנצלת אם נשמעתי תוקפנית.
    ובינתיים כמו שאיחלתי קודם שינה טובה!!!

• לדעתי בטיחות במקום ראשון ואח"כ נוחות..
    עריסה לא בטיחותית לגיל הזה, ברגע שילדים מתחילים לשבת, לעמוד למשוך את עצמם למעלה הם יכולים ליפול החוצה. בעריסה אין אפשרות להוריד את גובה המיטה!
    אני במקומך הייתי קונה מזרן מתאים (לדוגמא מה שמתאים למיטת נוער) ומניחה אותו על הרצפה, תוחמת את הכל מהצדדים עם משהו נחמד ומשהו באמצע שלכל אחת תהיה הפרעה רצינית (לדוגמא כרית הנקה), שטיח למטה שלא יהיה קר מדי וזהו!!!
    הכי בטיחותי בגובה הרצפה, והן יתרגלו יופי להכל...
    בהצלחה

• לא היתה ליכווהנ לתקוף

• יש לך תמונות שהן ישנות יחד? זה כל כך חמווווווד.
    אני זוכרת את עצמי כל הזמן מתגנבת למיטה של אח שלי באמצע הלילה. הכי כיף לישון ביחד.

עכשיו לגבי המיטות!
    לפי דעתי קודם כל כל אחת צריכה משהו קבוע, כלומר לא לעשות החלפות כל לילה.
    יש מצב שאת מזיזה את המיטה שלך צמוד לקיר ואז יהיה קצת יותר מקום לעוד מיטת תינוק?
    ואם לא אז אולי תחשבי להוציא את שתי המיטות יחדיו לסלון.

אולי תנסי לשרטט או לצלם את החדר שלך, יש כאן בנות שהן מעצבות פנים ואדריכליות אולי יכולות לתת לך רעיון?!
    [

• תודה בנות.
    את העריסה אפשר להוריד למצב נמוך והיא כמו לול והרוחב שלה הוא כמעט כמו מיטת תינוק רק יותר קצרה.
    ענבל מאמי שאלתי רופא ילדים לגביהמזרון הוא אמר לי שאין שום בעיה וזה לא יגרום לבעיות בגב בעז"ה

לילך אנחנו חוסכים כל הזמן בעלי עובד כל היום אני כרגע לא עובדת וגם לא כ"כ משתלם לי לעבוד כי אני הצטרך להוציא אותן למטפלת.
    אנחנו ממש משתדלים לחסוך אבל המחיה כ"כ יקרה והמחירים של הדירות בשמים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה