קוטג' עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שבת אני עושה לשקד יום הולדת וכבר תיכננתי להכין מלא דברים וקניתי את כת הדברים ותיכננתי להכין פשטידת פטריות שמורכבת מאחד קוטג ואחד גבינה לבנה ואין בחנויות קוטג לא אכפת לי טרה. מה אני מכולה לשים במקום ולחפש עכשיו משהו אחר לא בא לי אוף

המסנג'ר שלי: [email protected]
13 תגובות
עמוד 1
  • אולי תגיעי בבוקר מוקדם, ישר כשמגיעים מטרה או שטראוס.

• אוף הבעיה שאין לי מתי עכשיו יוסי היה ברמי לוי ואמרו לו באמת שעד עשר יש ומחר יהיה גשם ואני אצטרך לצאת עם יהב ואין לי פה סופר באיזור רק מכולת שכונתית קטנה נקווה שהוא יביא קוטג
  • אין קוטג כי שטראוס לא מיצרים העובדים עושים עיצומים אין גם יופלה
  • אני הכנתי היום פשטידת תירס שיש בה קוטג
    ושמתי במקומה גבינה לבנה ויצא אותו דבר
  • נכון, זה ייצא אותו דבר

• 1 גבינה לבנה,
    1 שמנת חמוצה.
    ממש לא קריטי הקוטג'.
  • אין קוטג של תנובה בחנויות עד להודעה חדשה!

• את יכולה לשים שמנת חמוצה ושמנת לבישול
  • בגלל שהעובדים של תנובה שובתים אז אין קוטג' וגם אין שוקו ויופלה אני כבר מחכה שיגיעו לעוד מוצרים .. כמו הסנפרוסט ומעדנות וטירת צבי
    אין בעיה עם כל גבינה אחרת

• טוב אז אין קוטג' לא קריטי אני בעצמי בסניפים לא מקבלת בגלל השביתה בתנובה גם בשטראוס וטרה חסר מלאי מצומצם לא עומדים בקצב הייצור (מקבלת המון כעסים מלקחוחות שרוצים אבל כבר עונה כמו תקליט לכולם) עד להודעה חדשה גם בשראוס וטרה יהיה בעיה בייצור

• תודה לכולן
  • עדיף שמנת חמוצה על קוטג'... הרבה יותר טעים!
    ואם לא שמנת חמוצה אז גבינה (אפשר גם וגם)

תוסיפי גם כף מיונז... זה משדרג מאוד בעיקר פשטידות פטריות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה