סקר מחשבים בהול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לדעת, המחשב שלי עדיין בתיקון וההגשה הולכת ומתקרבת
    מאק בסוף לא אקנה... אין לי כרגע 7,000 ש"ח.

אז מה חברת המחשב שיש לכן?
    נייח/נייד?
    מרוצה?
    רואה מוסך?

11 תגובות
עמוד 1
  • בובי, לי יש מחשב חזק, נייח, רכשתי אותו בזמן לימודי בשנקר- תוכנות כמו פוטושופ, אוטוקאד, מייקרוסטיישן, ריינו, סקצ'אפ וכד' משמשות אותי... עיצוב פנים ומבנה... בכל זאת

• שירני מה החברה???

• לי יש LG נייד מעולה עלה בערך 3600
  • תלוי מה הצרכים במחשב
    ומה עושים בו / משתמשים

לי יש 2 ניידים וטאבלט 1..
    נייד msi
    ונייד של HP

וסמסונג שהוא מצויין.........

מאוד מרוצה מה msi הוא כבר שנתיים וחצי אצלי והוא מדהים
  • טלי צרכים של עיצוב גרפי
    תוכנות עיצוביות כבדות ואיכות תצוגה.

• אני חושבת שהכי טוב ללכת לטכנאי מחשבים שמוכר ולא לחנות עם שם בומבסטי שתיקח על המותג שלה הרבה כסף.
    אני קניתי חלקים שונים מכל מיני חברות ויצרתי לי מחשב לפני הדרישות שאני הייתי צריכה...
    ויש לי מחשב שסוחבבבב המון: אוטוקאד, סקצ'אפ, רוויט, פוטושופ, פריהנד ועוד תוכנות אופיס רגילות והוא טסססס וקניתי אותו קרוב ל4 אלף.
    לא צריך להפריז עם המחירים ולשלם לחברה על שם...
    לכי על הרכבה... מומלץ

בהצלחה.
  • אני קניתי באייבורי ובאתי עם מפרט מומלץ מהמרצים שלי

• לי יש Dell inspiron ואני מתה עליו.
    מבחינת תצוגה יש לו מסך מדהים
    ומבחינת העומס- לי אין דברים כבדים. הוא עם i5 והוא טס.
    לצרכים שלך כדאי לדעתי i7
    זאת סידרה מצויינת, סביר להניח שיהיו גם מחשבים יותר חזקים משלי בסידרה.

מיכל

• יש לנו מאק כפי שאת יודעת אני לא משתמשת בו כי אין לי כח לזוז מהספה לחדר
    ממש בטטת כורסא

• אני קניתי את הנייד מאיבורי, ביקשתי מחשב חזק לתוכנות גם אם זה יעלה יקר
    קניתי בלא מעט כסף. וסתם חירטטו לי בשכל

• בבית אנחנו משתמשים במחשב נייד שבעלי רכש לפי שהכרו ואין לי שמץ כמה עלה. אני מרוצה מאוד, אך לאחרונה הילדים מתעללים במחשב ומצליחים לפרק מקשים. מזל שבעלי "מוסכניק" בעצמו - הוא עבד כמה שנים בחנות מחשבים שאחותו וגיסו ניהלו ולפעמים הבוסים בעבודה שלו שוכחים שהוא רואה חשבון ומבקשים ממנו מידי פעם לבצע תיקונים- זה ללא ספק חיסכון.
    לי יש מחשב נייח שקניתי לפני שש שנים בערך. קיבלנו מגיסתי קומפי אזברגע שבעלי יוציא אותו מהאריזה הוא יהיה המחשב של הילדים- זה מחשב מצויין ושמור למרות הפז"מ שלו ומקווה שהילדים לא יהפכו אותו מהר מידי לז"ל.
    אם זה עניין של תוכנות או וירוסים ולא עניין טכני- אוכל מבעלי שיעשה ג'סטה ותביאו לו את המחשב לחולון שיסדר לכם כדי שתחסכו הוצאה לתיקון.
    במידה ותרצו שלחי לי מייל ואדבר איתו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה