עצירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. קודם כל אני מתנצלת שאני כמעט ולא נמצאת, אני מנצלת כמעט כל רגע פנוי לחיפוש עבודה וראיונות. אעדכן על זה כשיהיה מה לעדכן.

רציתי לשאול שאלה. אמילי אוכלת רק סימילאק וכמובן קצת מוצקים ושלא כמו בהנקה, היציאות צריכות להיות הל יום. אבל, זה כבר פעם שניה בשבוע האחרון שהיא לא עושה קקי כבר 4 ימים.

לא נראה לי שהיא סובלת מזה, אבל היא כן הרבה מתאמצת ובסוף הטיטול ריק.

התחלתי לחשוב שזה אולי בגלל הברזל, אז היום לא נתתי, אבל זה לא שאני יכולה להפסיק אותו לחלוטין.
    אז מה עושים?? עיסויים אני עושה לה כל הזמן, לא בא לי להכניס נר, מה גם שזה יכול לקרות שוב. ואז מה? כל פעם נר???
    אשמח לעצות.

ואני אוהבת אתכן מאוד מאוד.... אני ממש מרגישה שאני לא בקשר עם חברות קרובות
11 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק.. בעיה מוכרת מאוד
  • אני גם ככה בקושי נותנת פירות כי היא מעדיפה ירקות. לא הבנתי רק מה לסחוט?
  • מלון... מאוד בריא טעים ומעולה נגד עצירות
  • תגרדי לה עגבניות ותני לה או כפית שמן זית

• בעיה מוכרת מאוד!
    תגרדי לה עגבניה ותני לה מיץ של עגבניה

• נכון גם עבניה מצויינת...
  • את באמת חסרה כאן!!!
  • גרבר שזיפים מיובשים ("תפוח עץ ושזיפים מיובשים") !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה דבר שניסיתי והוכח אצלינו שעובד. מקווה שגם אצליכם!

מיץ עגבניה אני יודעת שגם עוזר אבל את זה לא ניסיתי. כי הגרבר.....
    הו הגרבררר
  • לא יודעת מה הבנות אמרו לך אבל אמבטיה חמה ואח"כ עיסויי מאוד עוזר.
    אפילו עיסוי בתוך המים!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• לנו יש בעיית עצירות בערך מהיום שהיא נולדה- ניסינו הכל שמן זית, רסק עגבניות מיץ שזיפים וגרבר שזיפים ונתתי לה את כל זה כל יום ולא עזר. הייתי נותנת לה נרות פעמיים שלוש בשבוע אבל מאוד לא אהבתי את הרעיון של לדחוף לה נרות (וגם היא לא...).
    שבוע שעבר היינו אצל רופא מומחה והוא אמר לתת לה נורמלקס- קיים בכל בית מרקחת וללא מרשם וזה פשוט עשה פלאים!!
    זה נמס במטרנה אין לזה צבע וטעם וסופסוף היא עושה קקי כל יום ולפעמים אפילו פעמיים ביום...
    אם את רואה שכל תרופות הסבתא לא עזרו שווה לך לנסות את זה!
  • לא יודעת מאמי, אבל קבלי המון נישוקים וחיבוקים, לך ולאמילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה