היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהלם! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ממש נורא לשמוע יקירה!!! ממש אבל! אני מסכימה איתך, זה לא קל לשפוט, ואני שוב מציינת בפעם המיליון ואחד שאני לא שופטת את המקרה הספציפי, אני מתייחסת למה שקרה עם אלעאי בשבוע שעבר. ברור לי שגם כשאנחנו בבית יכולים לקרות אלף ואחד מקרים שאנחנו לא יכולים למנוע, ולא יכולים אולי לראות. מספיקה דקה שאני נכנסת לשירותים להתפנות ואני כבר מוצאת טת אלעאי מטפס על מעקה ו-רון מטפסת על השיש מנסה לקחת סכין או משהו אחר.
כל דבר יכול להיגמר באסון! כל דבר! אני רק אומרת שאם יש דברים או מקרים שאפשר למנוע אותם, צריך ללמוד להבא. בגלל זה לדוגמא, אני לא שולחת את אלעאי לחבר שלו, כי זה קרה פעם אחת ומבחינתי זה לא יקרה יותר! לעולם!
צא לי על האם המסכנה, גם את זה כבר כתבתי. ליבי נקרע כשהבנתי אפילו שהיא לא היתה בלוויה ולא יכלה לשאת בכאב הנורא והעצום הזה! זה פשוט בלתי נתפס. ושוב אני אומרת שאני לא שופטת אותה, אני שופטת את המקרה שלי לגופו. אני החלטתי שאני לא יכולה להשאיר את הילד שלי לבד בבית, למה אמא אחרת צריכה להחליט במקומי.
קרעת לי את הלב עם הסיפור שלך
טוליקה
יקירתי אוהבת אותך המוןןןןןןן
[url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/]
שברת אותי עכשיו
הם גרים קרוב אלינו
ממש מזעזע לא ניתפס
מאתמול אני לא קולטת ! ולא ניתפס
והם לא השאירו אותם לבד , זה חדר שצמוד להורים שלה הילדים נירדמו , וההורים היו ממש בבית צמוד אליהם ופיתאום הריחו רייח והכול קרה ממש מהר תוך 3 ד' הכול נישרף ! הכול היתלקח תוך שניות
מיטלוש ממש מיצטערת לישמוע צודקת הכול יכול לקרות
יווווו מאמי! שולחת לך ממלא- [
3 דק'??? לא ידעתי את זה!!!!! זה ממש מעט זמן!!!! באמת שלא ידעתי
[ [
כן 3 ד' אפילו השכן שמע את האמא צורחת ובא להיכנס ולא היה מסוגל מהריח הנוראי וכל העשן שהיה
שהמכבי-י אש הגיעו כבר היה מאוחר מידי שמענו מהבית שלנו מלא אבולנסים מישטרות מכבי אש ולא הבנו מה קרה
היה כתוב כמה דקות - והחקירה פורסמה היום - השריפה פרצה ממחשב נייד שהונח על מזרון והיה מוטען בשקע חשמלי [email protected]
img] פייס: ortal_hori
טלטול
אלוהים ישמור איזה גורל אכזר ...
ואוווו ריסקת אותי עם הסיפור.... אין לי מילים.... המילים נעתקו מפי... שולחת לך חיבוקים.... זה פשוט נורא... אין לי מה להגיד...
מי בכלל מסוגל לשפוט או להאשים במצב כזה? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
טלטול
סיפרתי את זה לא כדי לקבל חלילה רחמים, אלא כדי להבהיר שהכל יכול לקרות...
נגה בחיים יש שתי ברירות או לשקוע או לחיות, ההורים שלי, עם כל הקושי, בחרו להמשיך לחיות, בשביל עצמם, בשביל הילדים... אבל אמא שלי בתוך תוכה מעולם לא שיחררה את הכאב של לעמוד מחוץ לבית שלך ולזעוק לשמיים.
לעולם לא נדע מה הסיבה לכל דבר, ורצון האל הוא אכן דבר גבוה מאד להבנה, גם כשדברים קורים כי זה רצון האל, הכאב והאבל הוא אנושי, ומותר לכעוס ולצעוק ולכאוב. גם כשאמא שלי נפטרה, זה היה רצון האל, אבל שיברון הלב של כולנו היה מאד ממשי, ולא עובר יום שאני לא רוצה את אמא שלי כאן לידי,