הריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי. שמי דנה, ואני חדשה, גם בפורום, וגם בכלל בהריון. כרגע אני בשבוע 7, ויש שק הריון ברוך ה'.
    העניין לא הלך כ"כ חלק: לאחר שנה של ניסיונות, גילינו שלברק בעלי יש ספירת זרע נמוכה, ורמת האסטרוגן שלי נמוכה. ברק עבר אמבוליזציה, ואני התחלתי ליטול הורמונים. הצלחנו לאחר הזרעה רביעית, ברוך ה'.
    רציתי לשאול אתכן: אינני סובלת בשלב זה מבחילות והקאות. הדבר המטריד ביותר הוא העייפות הבלתי נגמרת. כמה שאני ישנה, זה לא מספיק! בד"כ אני מלאת אנרגיה. אני עובדת באופן אינטנסיבי (וורקוהולית מוצהרת), ומתאמנת בסטודיו סי, אבל עכשיו אין לי כוח לכלום! נעשיתי סמרטוט רצפה... רציתי לשאול אם האנרגיה מתחדשת מתישהו. נכון שההריון והעובר הקטנטן חשובים יותר מהכול, אבל חופשת הלידה תהיה בע"ה מקסימום בעוד שמונה חודשים, ובינתיים החיים ממשיכים...
15 תגובות
עמוד 1
  • זה נורמלי מאוד.... מאוד נורמלי...

בחודשים הראשונים רק ישנתי... ורק ישנתי וישנתי...

היה לי צורה של מיטה....

זה יעבור בסוף שליש הראשון....

נוחי הרבה אל תתאמצי ואל תרימי דברים כבדים בשליש הראשון.
    ובשעה טובה ושיהיה הריון תקין אמן!
    [/url
  • תחילת ההריון מאופיין בעייפות יתר.
    זה עובר לקראת השליש השני (יותר מדוייק לקראת שבועות 12-16).
    בנוסף ץבדקי מה רמת ההמוגלובין אצלך בדם כי גם לרמת ההמוגלובין יש השפעה על העייפות.

שיהיה לך בשעה טובה והמון המון בהצלחה והריון תקין עגול ומשעמם!
    [

• היי מותק! קודם כל ברוכה הבאה ומלאאאאאא מזל טוב על ההריון
  • קודם כל ברוכה הבאה, ומזל טוב!!!!!!!!!
    תגידי תודה שאת לא סובלת מבחילות והקאות
    וזה שאין זה לא אומר שמשהו לא תקין.

לגבי העייפות גם אני הייתי ככה, שבע בערב אני כבר גמורה מעייפות, (ובלי לעשות משהו מיוחד)
    מנסה להישאר ערה קצת עם בעלי- אבל לא מצליחה
    וכבר בשבע וחצי הייתי עולה לישון עד הבוקר, וקמה עייפה ונרדמת בעבודה!!!!!!

אבל כבר בערך בסוף השליש הראשון זה נעלם.
  • מזל טוב וברוכה הבאה
    הריון קל, תקין, עגול וסקסי

• מזל טוב!!!!!!!!!!!!!
  • תופעה ידועה בהיריון,
    שמרי על עצמך ובהצלחה
  • בשעה טובה מאמי, קל ותקין!

בקשר לבחילות תהני מזה, זכית.
    בקשר לעייפות זה עובר בד"כ עד חודש שלישי... גם אני הייתי עייפה וישנה המווווון.

• תודה בנות. עזרתן לי מאוד.
    האמת שיש עוד כמה דברים: יש לי כל הזמן דופק חזק מאוד, התקפים של סחרחורות, וקשיים בנשימה. זה די מעיק. מדדתי לחץ דם ודופק בעבודה, והכול תקין. עכשיו אני מקוררת כבר שבוע, והיה יום אחד שפשוט לא היה לי קול! בגלל הצטברות של ליחה. מזל שבמרכז הטרטולוגי אמרו לי שאני יכולה לקחת סירן לכיוח הליחה, אחרת באמת הייתי אבודה. קראתי שבהריון לוקח זמן רב יותר להתאושש ממחלות, אז זה בסדר, אבל זה הגביר מעט את קשיי הנשימה.
    התופעות האלה מוכרות לכן?
  • העייפות מאפיינת את השליש הראשון בהיריון (בדרך כלל עד שבוע 15 זה עובר)
    את לא חייבת לסבול מבחילות - תהני מזה... אבל הן עלולות להופיע לסירוגין וגם לרוב לחלוף ביחד עם העייפות..
    שיהיה במזל טוב וברוכה הבאה!
  • ברוכה הבאה, ומזל טוב להריון!

וזה נורמלי לחלוטין ועובר.....אל תדאגי!

• בשעה טובה מאמי, קל ותקין!

בקשר לבחילות תהני מזה, זכית.
    בקשר לעייפות זה עובר בד"כ עד חודש שלישי... גם אני הייתי עייפה וישנה המווווון.

• ברוכה הבאה ומזל טוב על ההריון!
    לגבי עייפות, זה תסמין שמאפיין את הטרימסטר הראשון, משמע 3 החודשים הראשונים הם באמת המתישים ביותר, אפילו עם בטן של סוף חודש 9 יש יותר אנרגיות, אבל הנחמה היא שזה עובר ובטרימסטר השני הכוחות מתחדשים
  • קשיים בנשימה מוכרים לי אבל רק כי אני אלרגית על גבול האסמטית וההריון
  • זה מאוד נורמלי
    לקראת השליש השני את אמורה להרגיש יותר טוב
    שיהיה הריון קל תקין ארוך וברוכה הבאה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה