שאלה בהולה ביותר!! לפחות מבחינתי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן האחרון אני עצבנית מאוד ובוכה המון המון...

ואני כל כך מפחדת שזה מזיק לעובר.... זה יכול להזיק לו?

אני צועקת ואני ממש מתעצבנת עד כדי כך שאני מתפרצת אחר כך בבכי שאני נחנקת ממנו אבל...
    [/url
6 תגובות
עמוד 1
  • הורמונים ?!
  • זה יכול להזיק לעובר?
    [/url
  • אני מאמינה שיש משהו שמורגש אצל העובר במצבים כאלו, השאלה באיזו עוצמה.

• כשאת עצבנית טילים את מפרישה אדרנלין לדם שלך. ככה הגוף נותן לך הרגשת דחף שתטפלי בגורמים שמעצבנים אותך.
    האדרנלין בדם יכול להגיע לעובר תלוי בכמויות וכ'ו... והוא יכול להרגיש באדרנלין הזה.

מי שמזיק לעצמו במקרה זה זה את לך כי את מעבירה את הגוף שלך למצב סטרס ולחץ
    וזה לא בריא בלי קשר להריון. אבל בהריון הגוף שלך יותר חלש מבדכ כי העובר לוקח לו משאבים. אז סטרס בהריון יותר מזעזע את הגוף שלך מאשר לא בהריון.

זה שהתעצבנת עכשיו ובכית לא יקרה כלום לעובר.
    מי לא בכתה וקיללה את העולם בהריון? זה חלק מההריון!! להתעצבן על העולם.
    זה כמו המצב העצבני במחזור, רק 9 חודשים.
    ככה שזה תופעה שיש לכל הריונית וכל העוברים בסדר.
    אבל- אם יש לך פתיל ממש קצר ואת יודעת בוודאות שדברים יעצבנו אותך, אז כן תמנעי מהם, תלכי מסביב...תתרחקי, תצעקי בשביל לשחרר סטרס, אם את מתוחה אז לשחרר את זה בפעילות גופנית (הליכה,ניקיון
  • אני לא יודעת עד כמה זה באמת עןבר אבל בהחלו הוא מרגיש שמשהו לא בסדר.
    אצלי בוודאות היא הרגישה אותי כי כשבכיתי או התעצבנתי היא התחילה לבעוט מלאאאאא

תנסי להירגע! תשתדלי לפחות!

• תשתדלי כמה שיותר להירגע
    כמובן שיש נזק בעצבים גם לך זה בכלל בכלל לא בריא אז בטח לא לעובר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה