שלום . חדשה כאן. ה ריון שני עם סוכרת הריון..דכאון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום

אני בהריון שני. ישלי ילדה בת שנתיים ו 9 חודשים. אני עם סוכרת הריון וממש בדכאון מזה. כל כך בא לי לאכול מידי פעם כריך עם נוטלה..מחר לי ולבעלי יש יום נישואין..רצינו לשבת במסעדה אבל:( נמאס לי מסלטים ונמאס לי מכל מיני נשנושים כאלה:(אני צמחונית והתחשק לי לאכול במסעדה בורגר צמחוני אבל אי אפשר כי זו לחמניה, וקצת צ'יפס עליד..זה מדכא אותי מאוד:(
    כבר בא לי להקיא מכריך עם גינה, אבוקדו וטחינה..ביצים..פשוט בא לי להקיא:(
    יש מישהי כאן שמצבה זהה לשלי?
8 תגובות
עמוד 1
  • מסכנה...
  • איזה שבוע את?
    החזיקי מעמד, זה למען אוצר שאת מגדלת בתוכך.

[

• יש עוגיות ועוגות ללא סוכר בכל סופר.. אבא שלי חולה סכרת והכל אצלו מהחברה הזאת... וזה גם ממש טעים....

• גינה זה באמת לא טעים

• מאמי קודם כל מזל טוב!!!

אני בדיוק לומדת על זה עכשיו ואם את רוצה לאכול מה שבא לך ולהיות מאושרת, תבקשי מהרופא שלך כדורים או אינסולין ואז תוכלי לאכול!!!

• גם לי הייתה סכרת הריון, ואין ספק שזה קשה. אבל, כל הזמן חשבתי על טובת העוברית, והזכרתי לעצמי שזה זמני. שדקה אחרי הלידה אני יכולה להתפנק עם שוקולד טוב או גלידה... וזה עבד.

ואת יודעת מה היה הכי טוב? שירדתי המון במשקל בזכות התפריט הזה... אני סיימתי את ההריון עם 12 קילו פחות ממה שהייתי כשהתחלתי אותו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה