שאלה שאלתית! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות עם ילדים בהפרש קטן וכוחות יחסית שווים ,
    כשהם רבים- מה את עושה??????

היום הם הלכו מכות ממש כמו בWWE
23 תגובות
עמוד 1
  • אצלי זה ניפסק במשיכת שיער ברגע שאחד מהם צועק לי אני מפרידה כוחות ולא מעניין אותי מי אשם

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • עדין לא הגעתי לזה אבל כאשר אגיע ברגע שמדובר באלימות אני יעשה הפרדת כוחות

• אצלנו הכוחות לא ממש שווים..
    אני לא מרשה שהם ירביצו או ידחפו או יתנהגו באלימות אחד כלפי השני בכלל
    ברגע שאני רואה בעיטה הכי קטנה אני מגיבה בחריפות
    כדי שהם ילמדו להגן ולשמור אחד על השני כשיהיו גדולים.

אבל מי יודע אם זה נכון? אולי לפעמים צריך לתת להם להתכסח?
  • הדס , וזה קורה בתדירות גבוהה יחסית ?

• אני לא יודעת מה נכון לעשות עוד לא הגעתי לשם...

אבל הדס, אני והאחים שלי התכסחנו בלי סוף, אבל גם אם היינו ממש ברוגז תמיד הגנו אחד על השני, כך שזה לא מחייב שזה קשור בכלל.

• זה תלוי על מה המריבה ואיך היא התחילה.

לפעמים אני נותנת להם להתמודד לבד. הרבה פעמים זה מסתיים בבכי של אחד מהם וגם אז אני לא מתערבת. נותנת להם להירגע ואז הם מסבירים לי מה קרה ואנחנו מנסים לפתור יחד על מנת שלא יגיעו שוב לסיטואציה הזאת.

הבעיה אצלי שדווקא הקטנה מציקה לגדול והוא מתעצבן ומתחיל לבכות תוך שניות. בגלל שהרבה פעמים הבכי ועצבים שלו מגיעים כ"כ מהר אין מצב שהוא יקשיב לי... אז אני מעדיפה לתת לו להירגע ואח"כ להסביר. אחרת גם אני מתעצבנת מזה שהוא לא מקשיב לי וחבל.

לדעתי לא צריך תמיד להפריד כוחות. זאת אחת הדרכים שלהם להתמודד עם פתרון בעיות וללמוד מהן. אם אנחנו כל הזמן נפריד הם ילמדו לסמוך עלינו לא על עצמם.

כמובן שאם זה נהיה מאוד אלים אז כן להפריד.... צריך לשקול כל סיטואציה בנפרד

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אצלנו זה לא מגיע לרמות כאלו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • עדי - זה קורה בעיקר ביוזמה של יותם - כשהוא מת מעייפות..
    הוא יכול סתם לבוא לניצן ולהעיף לו איזה כאפה או לדחוף אותו..
    וניצן לעיתים ממש רחוקות כשיותם מציק לו יכול לדחוף אותו ..

אני ואחותי הגדולה כשהיינו קטנות היינו מתכסחות שחבל על הזמן.. ועד היום זה באיזשהו מקום נמצא שם..
    לעומת אחותי היותר קטנה שאיתה אני חושבת שבחיים לא רבתי ואנחנו ממש חברות טובות

ולכן אני כל היום טוחנת להם שהם אחים והם צריכים לשמור אחד על השני, לעזור אחד לשני, לאהוב אחד ת'שני ואין מכות בשום אופן...

בתקווה שכשהם יהיו גדולים ואני אמות אז הם יזכרו את .. זו תהיה המורשת שלי אליהם
  • אורטל את לא יודעת מה זה בנים...חכי
  • את יודעת מה הייתי עושה לאחותי??? שהיא שנה אחת מעליי! ההורים שלי לא היו מצליחים להשתלט עליי לפעמים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני רואה אצל אחותי - יש לה תאומות
    אני רואה אצל חברים שלי שיש להם ילדים בגילאים קרובים,

הם לא מתערבים כמעט אף פעם, עד שזה מגיע לאלימות, לא משנה מי התחיל, תמיד יש את זה "שמקבל קריזה" ומעיף כפה - כאן זה נעצר
  • ברור שאם אחד מרים כיסא או לוקח משהו ליד אני עוצרת את זה
  • ציקי באיזה גילאים מדובר
  • כל הגילאים:
    אחותי, הבנות בנות 3
    חברה אחת יש לה 3 בנים בגילאים 2.5, 5, 6.5
    חברה אחרת יש לה 2 בנים 4, 5
    חברה עם 2 בנות 7,10

• בין אלעאי לרון יש הפרש של שנתיים ועשרה חודשים.
    הם חברים מאוד טובים, הם מאוד קרובים אחד לשניה.
    כשהם רבים, זה מתחיל בדרך כלל כש-רון נותנת לאלעאי סטירה..ומשם זה מתפתח כי ה"פתיל" שלה מאוד קצר

• ומה עושים כששניהם עקשנים?
    דוגמא
  • אמנם אין לי כזה הפרש גילאים, אבל אני לא מתערבת, אלא אם כן זה ממש קיצוני
  • שמעתי פעם שלא צריך להתערב , אלא לתת להם להתמודד לבד עד שזה מגיע לאלימות ...

גם אצלי בבית עד היום נדב היה מחטיף כל הזמן ליאיר . יאיר למרות שהוא צעיר יותר בגיל הוא חזק יותר פיזית (בריון קטן) ...והוא למד וגם הוא כל הזמן מרים ידיים על נדב
  • צירפתי ... את סופר נני לשיחתנו
  • תודה על הקישור! מעולה!!
  • אני דווקא משתדלת שלא יהיו להן דברים זהים. אבל גם כשיש זהה זה לא עוזר למנוע ריבים. יש לנו שני כסאות עץ אדומים זהים. הן הדביקו עליהם מדבקות של חיות וכך יצא שבאחד מהם יש כמה מדבקות עם חתולים. עכשיו קוראים לזה הכסא עם החתולים והוא כאילו כסא מקולל. אף אחת לא רוצה לשבת עליו
  • עדי - לנו יש 3 כסאות..
    אחד ירוק ו2 כחולים..
    זה עונה לך על השאלה?
  • הדס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה